Răzvan Lucescu a respins oferta! Anunțul făcut de greci

Razvan Lucescu Besiktas Cagliari PAOK Salonic Fotbal intern Razvan Lucescu, antrenor PAOK/sursa foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 19:36
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 19:36

Răzvan Lucescu (55 de ani) a luat decizia în privința ofertei pe care a primit-o la scurt timp după ce a câștigat titlul în Grecia.

Visul lui Beșiktaș s-a năruit! Conform jurnalistului turc Yagiz Sabuncuoglu, Răzvan Lucescu a declinat oferta de a prelua conducerea echipei din Istanbul.

Jurnalistul turc nu a oferit, însă, detalii suplimentare cu privire la motivele care l-au determinat pe Lucescu să refuze oferta lui Beșiktaș.

Grecii scriu că antrenorul român a decis să rămână la gruparea din Salonic, unde are contract până în vara anului 2027, după ce și-a prelungit recent înțelegerea.

Totuși, oficialii clubului PAOK nu pot fi pe deplin liniștiți. Astăzi, Corriere dello Sport a scris despre faptul că Răzvan Lucescu este dorit pe banca lui Cagliari.

Lucescu a spus că nu vrea deocamdată în Vest

E greu de crezut însă că Răzvan Lucescu va accepta să meargă la Cagliari, club fără pretenții din Italia, deoarece asta i-ar încălca tocmai unul dintre principiile pentru care nu vrea să antreneze în Vest.

"Au fost discuții, dar ar fi trebuit să aștept mai mult și n-am vrut. După câștigarea Ligii Campionilor Asiei, cu Al Hilal, am preferat să mă întorc la PAOK, poate și pentru că simțeam că am lăsat ceva neterminat acolo. A fost o decizie emoțională, așa sunt eu. Și dacă am luat acea decizie, am luat-o și gata.

Credeți că m-ar tenta să mă duc să mă lupt pentru evitarea retrogradării?! Aș putea să mă duc cum m-am dus la Xanthi, să muncesc și să deschid o altă poartă în cariera mea. Dar nu este simplu", a spus Răzvan Lucescu, potrivit GSP.

Lucescu are clauză de reziliere: două milioane de euro pentru cluburi din Europa de Vest și patru pentru celelalte.  

  • Două milioane de euro este salariul anual al lui Răzvan Lucescu în Grecia, aici fiind inclusă și remunerația colaboratorilor.
  • PAOK Salonic va începe competițiile europene din turul 2 preliminar al UEFA Champions League, unde va fi cap de serie.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!