Radoi, sustinut de un fost antrenor al Stelei si Rapidului! "Eu cred ca poate face treaba in anul urmator"

Mirel Radoi bergodi Cristiano Bergodi radoi Romania Fotbal intern Radoi, sustinut de un fost antrenor al Stelei si Rapidului! "Eu cred ca poate face treaba in anul urmator"
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 17 Iunie 2021, 22:49
Data actualizarii: Joi 17 Iunie 2021, 22:52

Perioada neagra pe care echipa nationala o traverseaza i-a adus multe critici selectionerului.

Dupa ce Romania a strans 4 infrangeri consecutive pentru prima data in istorie, Mirel Radoi a fost contestat de foarte multi oameni din fotbalul romanesc, insa a primit si sustinere din anumite parti. Cristiano Bergodi, care le-a pregatit pe majoritatea formatiilor cu nume din Liga 1, sare in aparare lui Mirel si spune ca in viitor va dovedi ca este un antrenor foarte bun.

"E o perioada grea, nu e o generatie exceptionala, ca jucatori. Dar eu am incredere in Radoi, chiar daca el trebuie sa schimbe ceva neaparat, zic eu. E un antrenor tanar. E mai mult un antrenor de club, la nationala nu e usor. Romania a avut si rezultate cu Piturca, cu Iordanescu, e greu sa schimbi mentalitatea jucatorilor.

Daca nu a ajuns la Campionatul European, probabil nu a meritat. Eu cred ca poate face treaba in anul urmator. Un antrenor tanar trebuie sa inteleaga, sa respecte si mentalitatea poporului roman. E frumos ca el vrea sa joace ofensiv, si mie imi place, dar trebuie sa vada ce caracteristici au jucatorii, nu e usor sa implementezi un stil ofensiv asa cum vrea el.

Sigur va fi un antrenor foarte, foarte bun. E diferenta mare intre U21 si echipa mare, e mai multa presiune. Nu e usor! Probabil a devenit prea devreme antrenor la echipa mare, dar poate deveni un antrenor mare", a spus Bergodi, la Digisport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!