Problema majora la CFR Cluj! Contractele a 8 jucatori importanti din club expira la finalul lunii! Ce se intampla cu Tucudean

Problema majora la CFR Cluj! Contractele a 8 jucatori importanti din club expira la finalul lunii! Ce se intampla cu Tucudean

CFR se poate desparti de jucatori importanti in aceasta vara. 

Pentru mai multe nume mari ale echipei, contractele expira la finalul lunii iunie, iar oficialii trebuie sa stabileasca ce vor sa faca in continuare. 

Printre altii, este vorba despre George Tucudean, care nu a primit inca o propunere de prelungire a contractului, potrivit GSP, mai ales din cauza problemelor de sanatate, care l-au tinut departe de gazon. 

Cu toate astea, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, a declarat ca jucatorii sunt cei care vor decide daca vor continua sau nu in Gruia, clubul dorind prelungirea intelegerilor. 

"Tucudean are si el pana pe 30 iunie contract, mingea e la ei, ei trebuie sa decida! Speram sa-i prelungim contractul si lui si la ceilalti", a declarat Dan Petrescu la Digi Sport.

Pe langa George Tucudean, la finalul acestei luni le expira contractele si lui Mario Rondon, Ciprian Deac, Kevin Boli, Cristi Manea, Ovidiu Hoban, Luis Aurelio si Adi Paun. 

GSP scrie, de asemenea, ca CFR Cluj ar vrea sa se desparta si de Lacina Traore, care se afla in aceeasi situatie de a ramane fara contract din 30 iunie. Dupa pauza cauzata de noul coronavirus, atacantul in varsta de 30 de ani nu pare sa mai faca fata programului de pregatire, iar Dan Petrescu da semne ca isi pierde rabdarea. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies