Gigi Becali FCSB Ilie Dumitrescu Fotbal intern Ilie Dumitrescu

Niciodată nu o să fac asta!” Ilie Dumitrescu dezvăluie cum face Gigi Becali echipa la FCSB: „Hai să-ți spun”

Gigi Becali s-a declarat extrem de dezamăgit de jocul echipei sale în meciul cu Petrolul Ploiești, scor 2-2, și a anunțat că pregătește mai multe schimbări pentru confruntarea cu Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Octombrie 2023, 11:25
Data actualizarii: Marti 31 Octombrie 2023, 11:28

Întrebat dacă vorbește cu Gigi Becali și dacă îi dă sfaturi în privința formulei de start, Ilie Dumitrescu a susținut că nu va face niciodată acest lucru, deoarece nici lui nu i-a picat bine în perioada petrecută la FCSB faptul că alți antrenori îl sunau pe patron, pentru a-i da „sfaturi”.

„Niciodată! Acum ce faci, mă încerci pe mine? Niciodată, niciodată nu vorbesc cu Gigi Becali despre așa ceva. Niciodată nu am să spun ăsta, ăsta sau ăsta pentru că eu am fost antrenor și știu ce înseamnă să primească un patron sfaturi de la alte persoane.

Am fost antrenor la el și știam cine îl suna și ce sfaturi îi dădea. Nu aș face niciodată chestia asta. Nu o s-o fac! Hai să-ți spun ce face Gigi. El vede Barcelona, City... `Eu vreau să joc 4-3-3 ca nu știu care și vreau să mi-l bagi pe ăsta și pe ăsta`. Și atunci, cumva găsesc și ei o formulă acolo. Dacă l-a băgat pe Tavi 9 fals... Și i-a reușit asta la un meci”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digisport.

Schimbările pregătite de Becali pentru meciul cu Rapid

Gigi Becali, patronul FCSB, a subliniat că la meciul cu Rapid vor evolua în centrul liniei defensive Siyabonga Ngezana și Vlad Chiricheș.

„(n.r – Dawa iese din echipă?) Nu, tată, de ce? L-am scos pentru că psihologic, arbitrul, după ce a văzut ce-a făcut, și merita roșu, la primul atac îi dădea al doilea galben. Atunci am zis mai bine să îl scoatem că oricum urma să îl dea afară. Îi dădea să facă dreptate. Și am zis hai să îl scoatem acum.

Dar nu e problemă tată că intră Chiricheș. A făcut Chiricheș testele alea de forță de mușchi și a spart aparatele. (n.r. – ce faceți că aveți Ngezana, Dawa, Chiricheș) Păi o să joace Ngezana cu Chiricheș, cine să joace? Trebuie să îi vedem și p-ăștia doi”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik - mai multe detalii AICI.

Până la meciul cu Rapid, FCSB joacă în Cupa României, joi, de la ora 21:00, pe terenul Oțelului Galați.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!