N-a vrut sa stea prea mult la vorba! Prima reactie a lui Sumudica dupa infrangerea din finala Supercupei: "N-au avut nicio situatie de gol!"

N-a vrut sa stea prea mult la vorba! Prima reactie a lui Sumudica dupa infrangerea din finala Supercupei: "N-au avut nicio situatie de gol!"

CFR Cluj a pierdut finala Supercupei Romaniei la loviturile de departajare. 

Campioana Romaniei nu a reusit sa castige Supercupa in finala cu Universitatea Craiova. Meciul s-a incheiat la egalitate in timpul regulamentar, insa oltenii s-au impus la loviturile de departajare, dupa ce Paun si Omrani nu au reusit sa transforme. 

Marius Sumudica a fost transant dupa infrangerea suferita, nedorind sa vorbeasca prea mult la finalul meciului. Antrenorul a spus ce l-a dezamagit in partida de pe Arena Nationala si a dezvaluit cum a trait meciul. Sumudica a preferat sa se retraga rapid de la interviul final. 

"Sunt dezamagit pentru ca, pentru mine, aceste lovituri de departajare sunt o loterie... Se aleg portile, te duci la poarta adversa... Fotbalul te pedepseste, ei n-au avut nicio situatie de gol in timpul meciului, dar asta este. 

Cum poti sa traiesti meciul, cu maxima intensitate, a fost un joc dificil, o echipa buna. Ii felicit, le doresc bafta. Nu pot spune cu cine ne luptam la titlu in acest sezon. Mai avem de muncit", a spus Marius Sumudica la finalul meciului. 

  • N-a vrut sa stea prea mult la vorba! Prima reactie a lui Sumudica dupa infrangerea din finala Supercupei:
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies