Motivul incredibil pentru care arena de milioane din Ghencea sta in bezna! "Cine plateste pentru aceasta eroare rusinoasa?" 

Steaua Cupa Campionilor Europeni Ghencea Gheorghe Mustata Gica Hagi Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 11:38
Data actualizarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 11:42

Gheorghe Mustata a atras atentia asupra unei gafe incredibile facute la noul stadion din Ghencea. 

Liderul galeriei celor de la FCSB a spus ca instalatia luminoasa a noii arene nu mai este pusa in functiune din cauza unei gafe uriase pe care cei care au facut-o incearca sa o repare.

Este vorba despre trecerea numelui lui Gheorghe Hagi printre componentii echipei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni in 1986, in conditiile in care Hagi era jucatorul celor de la Sportul Studentesc in acea perioada. 

"De ce nu se mai aprinde instalatia imprejmuitoare a stadionului care-i prezinta pe castigatorii Cupei Campionilor Europeni? Va raspund tot eu! Pentru ca un reprezentant al CSA l-a inclus pe Gica Hagi in echipa care a castigat Cupa Campionilor. Prin exteriorul tribunelor sunt prezentati Eroii de la Sevilla, iar Hagi a fost inclus, printr-o mare gafa, in aceasta echipa castigatoare a Cupei Campionilor.

Acum, instalatia nu se mai aprinde pentru a nu se constata aceasta eroare rusinoasa. Modificarea, eliminarea lui Hagi de acolo, costa o suma importanta de bani, iar constructorul nu este dispus sa o faca gratis. Cine plateste gafa?", a spus Gheorghe Mustata la Radio Sport 1. 

Steaua a castigat pe 7 mai 1986 Cupa Campionilor Europeni, dupa un meci cu Barcelona, in care Duckadam a aparat 4 lovituri de la 11 metri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!