Surpriza uriasa! Toata lumea credea ca Steaua va juca pe arena de 100 de milioane in toamna! Cand se deschide, de fapt, noul stadion din Ghencea

Steaua CSA Ghencea Fotbal intern Lucrarile de la stadionul din Ghencea sunt aproape de final! Cand va avea loc primul meci pe noua arena
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 August 2020, 13:02
Data actualizarii: Miercuri 26 August 2020, 17:38

In mai putin de o luna stadionul din Ghencea va fi finalizat.

Recent a fost inaugurata nocturna si a fost testat sistemul de sonorizare. Gazonul este aproape pus, iar Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a declarat ca lucrurile vor fi finalizate peste o luna. 

Potrivit "Observatorul Militar", trust de presa care apartine MApN, primele meciuri se vor juca pe noul stadion abia in aprilie 2021. Prima partida ar putea avea loc pe 9 aprilie 2021, data la care a fost inaugurat si vechiul stadion in 1974. 

Inaugurarea stadionului este departe, dar in 2021 fanii ar putea avea acces pe stadioane. De asemenea, publicatia militarilor a precizat ca Steaua va debuta in Cupa Romaniei si in Liga 3 pe terenul 5 din Complexul Ghencea, care a fost renovat recent. 

CSA a promovat in Liga 3, dupa ce a castigat barajul de promovare contra Argesului Mihailesti, scor 8-1 si contra Baraganul Ciulnita, scor 6-0. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!