Lovitura totala! Talpan, somat de suporterii Stelei?! Anunt de ultima ora: "Vom taxa atat dusmanii din exterior, cat si pe cei din interior"

Florin Talpan Steaua Fotbal intern Lovitura totala! Talpan, somat de suporterii Stelei?! Anunt de ultima ora: "Vom taxa atat dusmanii din exterior, cat si pe cei din interior"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Aprilie 2021, 22:09
Data actualizarii: Joi 01 Aprilie 2021, 22:12

Talpan lupta de ani buni sa fie numit comandant la Steaua. Nu i-a iesit nici de data asta.

In locul colonelului Hincu, sef la Clubul Sportiv al Armatei a fost numit Stefan Razvan Bichir, spre dezamagirea lui Talpan. Juristul a fost in conflict cu toti comandantii pe care Steaua i-a avut in ultimii ani si a afirmat public ca el merita sa fie omul numarul 1 in club.

Intr-o postare publicata pe pagina de Facebook a AS 47, asociatia anunta ca va taxa atat 'dusmanii din exterior, cat si pe cei din interior'. Reprezentantii AS 47 cer mobilizare generala inaintea meciurilor decisive pentru promovarea in liga a doua. Steaua se lupta cu satelitul FCSB pentru B in serie a 4-a a ligii a 3-a.


 

  • Lovitura totala! Talpan, somat de suporterii Stelei?! Anunt de ultima ora: Vom taxa atat dusmanii din exterior, cat si pe cei din interior

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!