laszlo dioszegi bergodi CFR Cluj - Sepsi OSK Sepsi OSK SuperCupa Romaniei Fotbal intern

GALERIE FOTO Laszlo Dioszegi, bucurie la cote extreme! Patronul lui Sepsi a intrat pe gazon după fluierul final

Sepsi Sf. Gheorhge și-a trecut în CV Supercupa României pentru prima dată în istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Iulie 2022, 23:04
Data actualizarii: Sambata 09 Iulie 2022, 23:04

Finanțatorul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a trăit la maxim partida împotriva lui CFR Cluj, încheiată 2-1 pentru clubul său și a sărit de bucurie pentru reușită.

Sepsi a câștigat anul acesta primele două titluri importante din istoria sa, cupa și supercupa pe plan intern, iar bucuria patronului nu poate fi descrisă în cuvinte.

Imaginile cu Dioszegi arată pasiunea pe care patronul o depune în proiectul său cu Sepsi. Finanțatorul a sărit barele de protecție și a făcut horia bucuriei direct pe teren cu jucătorii săi. A țipat și s-a exteriorizat ca un copil.

CFR Cluj - Sepsi OSK 1-2

În startul primei reprize, moment în care CFR a deschis scorul, șansele lui Sepsi se reduceau drastic, dacă nu chiar la zero. Dar, covăsnenii au luptat întreaga partidă și au dovedit că pot să ducă un meci cu campioana României.

Golul care a făcut diferența a fost reușita lui Mario Rondon, care a fost în vara anului trecut de CFR la Radomiak. Polonezii l-au vândut lui Sepsi la începutul lunii iulie, iar venezueleanul și-a adăugat în cont prima cupă cu formați dirijată de Bergodi.

Modifică setările cookies