EXCLUSIV "La noi are voie cu exterioare!" Liviu Ciobotariu a oferit la Ora Exactă în Sport ultimele informații despre Budescu

Liviu Ciobotariu Budescu fc voluntari Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 12:19
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 12:29

Antrenorul echipei FC Voluntari a fost invitat luni dimineață la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Ciobotariu a abordat și subiectul Constantin Budescu, transferat de echipa de pe locul al treilea din Liga 1 de la vicecampioana FCSB. Fostul stoper al naționalei și al lui Dinamo e încântat de felul în care se pregătește playmaker-ul în vârstă de 33 de ani.

Ciobotariu a spus, mai în glumă mai în serios, că Budescu are voie să lovească mingea cu exteriorul la formația ilfoveană, aluzie la o declarație făcută de Gigi Becali, care critica stilul de joc al mijlocașului.

"Trebuie să am răbdare cu el, e clar că nu e pregătit fizic deocamdată. Budescu e un jucător foarte bun, are ultima pasă, lovituri libere, exterioare, la noi se acceptă și exterioare, chiar i-am și spus când a semnat, că are voie la noi. În momentul în care nu ești pregătit sută la sută, e clar că sunt probleme în meciurile oficiale. 

Zi de zi îl văd că trage de el, își dorește! Maximunm trei săptămâni mai are nevoie până să-și intre în ritm. O să-i dau 30-40 minute, depinde de joc, sunt sigur că-l vom revedea la nivelul pe care ni-l dorim, e un jucător care-ți aduce spectacol!", a declarat Liviu Ciobotariu, luni dimineață, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!