OFICIAL Ioan Sdrobiș director tehnic și Ovidiu Dănănae antrenor pentru ”obiectivul principal: play-off-ul campionatului”!

Viitorul Onești Ioan Sdrobis Liga 3 Ovidiu Dananae Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 15:08
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 15:14

Reputatul tehnician și fostul internațional vor lucra împreună în acest sezon.

”Echipa FC Viitorul Onești și-a reunit lotul pentru următorul sezon sub îndrumarea reputatului Ioan Sdrobiș, directorul tehnic al echipei de seniori, și a noului antrenor principal, Ovidiu Dănănae. 

Începutul pregătirilor pentru sezonul de Liga a 3-a aduce optimism și speranță, obiectivul principal fiind o clasare în primele patru locuri pentru a accede în play-off-ul campionatului.

Ovidiu Dănănae, jucător exponențial la echipa fanion a Craiovei, dar și la echipa națională, a antrenat anterior la Universitatea Craiova și Viitorul Târgu Jiu. El aduce o nouă perspectivă și o abordare entuziastă, completând perfect experiența vastă a dl Ioan Sdrobiș.

Alături de Managerul Silviu Ion întregim o echipă perfectă pentru marea performanță!”, a anunțat Viitorul Onești, ajunsă sezonul trecut în Liga 3, acolo unde a încheiat pe locul 2 în serie.

”Părintele” Ioan Sdrobiș antrenează din anii '80

Ioan Sdrobiș, ajuns la 78 de ani, are o experiență vastă.

”Părintele” s-a remarcat încă din anii '80 și '90 pe banca tehnică la Oțelul Galați, U Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, Selena Bacău, Dacia Unirea Brăila, Extensiv Craiova sau CSM Reșița, acolo unde l-a făcut pe tânărul pe atunci Cristian Chivu căpitanul echipei.

A continuat să antreneze și după 2000, la Jiul Petroșani, FC Vaslui sau Farul Constanța, printre altele.

Ovidiu Dănănae s-a lăsat de fotbal în 2020 după numeroasele accidentări

Ovidiu Dănănae (38 de ani), fostul fundaș dreapta al Universității Craiova și al naționalei României (4 selecții, în 2009 și 2010), s-a retras în 2020, după o carieră scurtă, marcată de numeroase accidentări.

A jucat și la actuala FCSB (pe atunci încă Steaua), dar și în străinătate la Tom Tomsk (Rusia) și Apollon Limassol (Cipru).

Ultima dată, a fost principal la satelitul lui FC U Craiova din Liga 3.

Foto: Viitorul Onești

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!