VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, oprit în trafic în timpul intervenției telefonice la TV! Ce i-a transmis polițistul

Gigi Becali a fost oprit de poliție, în timpul intervenției telefonice de la PRO ARENA în care oferea ultimele detalii despre situația de la FCSB, înainte de duelul cu Viking.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 17:34
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 15:19

FCSB - Viking, joi, ora 21:30, LIVE, pe PRO TV și VOYO

Patronul vicecampioanei a avut însă noroc, deoarece a dat peste un polițist îngăduitor, care a fost de acord să nu-l sancționeze, după ce Becali i-a transmis că este într-o intervenție telefonică la PRO ARENA.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Becali nu a scăpat, însă, de amenda UEFA

Dacă a avut parte de un polițist îngăduitor după ce a călcat pe bec vorbind la telefon în timp ce conducea, Becali nu a scăt de sancțiunea de la UEFA pentru incidentele de la returul cu Dunajska Streda.

45 de mii de euro va trebui să scoată Becali din buzunare după ce fanii au afișat un banner ce avea desenat pe el un simbol considerat de UEFA neonazist. Din același motiv, FCSB va juca turul playoff-ului Conference Leagu cu ambele peluze închise.

UEFA a decis amendarea clubului de fotbal FCSB cu suma de 30.000 de euro din cauza „comportamentului rasist al suporterilor”.

De asemenea, clubul a fost amendat cu o sumă suplimentară de 15.250 de euro pentru alte incidente din timpul meciului.

Modifică setările cookies