VIDEO Florinel Coman și momentul care a ridicat semne de întrebare! Cum a reacționat când Șut i-a adus banderola de căpitan

Florinel Coman a marcat unicul gol al partidei amicale dintre Oțelul Galați și FCSB, încheiată cu scorul de 0-1, dar a fost și protagonistul unui moment care a ridicat semne de întrebare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Iulie 2022, 23:29
Data actualizarii: Sambata 09 Iulie 2022, 23:32

În partea secundă, Darius Olaru a purtat pe braț banderola de căpitan, după ce Florin Tănase a ieșit de pe teren. În minutul 55, Toni Petrea a decis să-l înlocuiască pe Olaru cu Alexandru Musi, iar mijlocașul a ”pasat” banderola către Florinel Coman.

Florinel Comana a ezitat să preia banderola de căpitan în Oțelul Galați - FCSB

Adrian Șut a luat banderola de la Olaru și a dus-o către Florinel Coman, care a ezistat să-și asume rolul de căpitan și s-a uitat, nedumerit, spre banca de rezerve. În cele din urmă, șeptarul FCSB-ului a acceptat să fie căpitan.

FCSB a câştigat ultimul amical al verii, la Galaţi, cu Oţelul, printr-un gol marcat de Florinel Coman în minutul 66. Brăileanul a înscris cu un șut violent din interiorul careului, după o pasă primită din extrema dreaptă de la Alexandru Pantea. 

"Un meci greu cu niște spectatori dornici de meciuri. A fost o încărcătură acumulată în această perioadă, suntem fericiți că nu avem accidentați și am câștigat. Când sunt sută la sută sănătos, nu cred că pot să joc prost sau ceva de genul. Am fost sută la sută, mi-am intrat în ritm așa că pot da drumul la treabă cu zâmbetul pe buze.

Ne bucurăm că umplem stadioanele pe unde mergem! Vrem să ne calificăm în Conference League, nu am ce să comentez, nu sunt în măsură. Oricine poate să iasă și să spună de anumite sume, pentru un fotbalist e bine să fie conectat la meci și să nu fie băgat în asemenea discuții", a declarat Florinel Coman. 

  • 3 milioane de euro e cota lui Coman
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră contractul cu FCSB
  • 5 selecții a strâns la naționala de seniori 

VIDEO - Golul marcat de Florinel Coman în meciul Oțelul - FCSB

Modifică setările cookies