Dinamo eugen voicu Fotbal intern

EXCLUSIV Fanii lui Dinamo au cedat acțiunile noilor proprietari! Ce a spus Eugen Voicu 

Dinamo are o nouă conducere, iar Eugen Voicu a vorbit despre decizia de a cumpăra pachetul de acțiuni de la Dorin Șerdean. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Februarie 2023, 20:09
Data actualizarii: Sambata 25 Februarie 2023, 20:23

Eugen Voicu, unul dintre noii acționari majoritari de la Dinamo, a vorbit despre decizia de a cumpăra pachetul de la Dorin Șerdean, dezvăluind că a stat o perioadă pe gânduri. Totodată, afaceristul a dezvăluit că a cumpărat și pachetul suporterilor, care urmează să vireze banii încasați de pe urma tranzacției tot în conturile clubului. 

Eugen Voicu: „Nu este pe moarte clubul Dinamo!” 

Noul finanțator al „câinilor” a dezvăluit și că are planuri pentru relansarea clubului, despre care a spus că „nu este pe moarte”, precizând că fostele glorii ale clubului sunt binevenite. 

„Vine din dorința de a ajuta brandul Dinamo să se relanseze. Cred că vom avea o abordare cu totul nouă în piață. Am cumpărat la același preț și acțiuni de la suporteri. Suporterii vor încasa banii pe acțiuni și la rândul lor vor vira către club acea sumă. 

Suporterii sunt minunați, suporterii clubului Dinamo sunt probabil cei mai pasionați suporteri pe care îi are o echipă de fotbal în România. Recunosc că am avut această strângere de inimă în a semna și nu a fost o decizie ușoară. 

Nu este pe moarte clubul Dinamo și cred că există soluții pentru relansarea lui. Ne dorim să fie aproape de noi orice fostă glorie a clubului. Una dintre reguli este aceea că trebuie să fie o administrare ca a oricărui alt business, pe reguli clare, după competențe”, a declarat Eugen Voicu pentru www.sport.ro și PRO TV.

Ce se întâmplă cu Ovidiu Burcă 

Întrebat dacă antrenorul „câinilor”, Ovidiu Burcă, va continua pe banca tehnică, dar și dacă a discuutat cu Nicolae Badea legat de preluarea clubului, Eugen Voicu a oferit răspunsuri clare. 

„Sigur că da, îi acordăm 100% încredere. Am avut discuții cu domnul Badea, care a fost un suport important în finalizarea acestei tranzacții”, a adăugat Voicu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!