OFICIAL Dani Coman a fost prezentat la noua sa echipă!

Dani Coman FC Arges Liga 2 Dani Coman, președinte FC Hermannstadt / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Mai 2024, 16:20
Data actualizarii: Marti 28 Mai 2024, 16:21

La mai bine de o lună după ce a plecat de la Hermannstadt, Dani Coman (45 de ani) a fost prezentat la noua sa echipă.

Inițial, fostul portar a purtat discuții cu Neluțu Varga pentru preluarea postului de președinte la CFR Cluj și, chiar dacă cele două părți s-au înțeles după prima rundă de negocieri, Coman nu a mai ajuns în Gruia. Pe postul de președinte a fost ”instalat” tot Cristi Balaj, care s-a întors după două luni.

Fostul portar al echipei naționale a ales să se întoarcă la clubul său ”de suflet”, FC Argeș, la care a făcut primii pași în fotbal.

Dani Coman a fost prezentat la FC Argeș!

Dani Coman s-a înțeles de ceva timp cu oficialii clubului din Trivale, iar acum a venit și anunțul oficial al ”instalării” sale în funcția de președinte.

„Dani Coman s-a întors acasă, fiind de astăzi noul Președinte al clubului FC Argeș.

Drumul său în fotbalul mare a început acum 26 de ani, pe când îmbrăca tricoul alb-violet. În tot acest timp, Dani Coman a devenit unul dintre cei mai importanți portari români ai generației sale, iar după retragere unul dintre cei mai respectați conducători de club ai fotbalului românesc. 

Cum reîntoarcerea sa acasă coincide cu construcția unui nou stadion la Pitești, credem cu tărie că prin munca sa în slujba Argeșului, își va trece numele pe lista celor mai mari conducători ai clubului argeșean, o listă unde regăsim nume ca Puiu Rapaport, Ion Barbu sau Constantin Stroe.

Bine ai revenit și mult succes, Dani! Hai, FC Argeș!”, a transmis FC Argeș.

Dani Coman și-a început cariera de conducător la Astra Giurgiu, club la care a lucrat în perioada 2015-2021 și alături de care a câștigat titlul de campion al României. Ulterior, fostul goalkeeper a fost președinte în două mandate la FC Hermannstadt (2021-2022 și 2023-2024).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!