Gheorghe Hagi Farul Constanta Cupa Romaniei

”Avem cele mai multe titluri din România”. Hagi se mândrește cu academia sa

Gheorghe Hagi așteaptă suporterii la stadion la meciurile Farului Constanța. În șaisprezecimile Cupei României, echipa ”Regelui” se va duela cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Septembrie 2021, 18:24
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 18:27

Hagi se poate lăuda cu realizările echipelor de juniori din cadrul clubului său. Acesta susține că Farul a devenit cea mai titrată echipă la nivel de juniori. Recent, Hagi l-a promovat la prima echipă a Farului pe Enes Sali, care a impresionat în Liga 1 la doar 15 ani.

Sali a și înscris primul său gol, la 15 ani, șase luni și 21 de zile, în meciul cu Academica Clinceni, încheiat cu victoria incontestabilă a Farului, 5-0.

”Farul, din această vară, a devenit cea mai bună academie din România. Cred că sunteți conștienți de acest lucru, dacă nu, vă spun eu. Suntem cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câștigate. Așa cred eu. 

Nu le-am numărat, dacă greșesc, îmi cer scuze. Să se facă o statistică. Avem cele mai multe titluri câștigate din toate timpurile. E un club puternic din punct de vedere tehnic. Mai trebuie să devenim puternici din punct de vedere administrativ.

Aștept ca lume să vină lângă acest club, constănțenii, dobrogenii, toată lumea. Să ajungem la cifre importante, pentru că stadionul spuneți că este mic, dar nu l-am văzut plin.

E mic, are doar 4500 de locuri. Așteptăm să facem stadion. În doi ani, așteptăm să avem suporteri de la 15 mii în sus. Sunt cifre la care trebuie să lucrăm și să ajungem la un nivel bun dacă vrem să facem performanță”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

Modifică setările cookies