Chindia Targoviste Marcel Ghergu Ora exacta in sport stadion chindia Fotbal intern

EXCLUSIV Când va evolua Chindia pe noul stadion din Târgoviște. Marcel Ghergu a făcut anunțul la Ora Exactă în Sport. Valoarea investiției și câte locuri va avea arena

Oficialul Chindiei a vorbit duminică dimineața la emisiunea Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Februarie 2022, 11:28
Data actualizarii: Duminica 13 Februarie 2022, 11:43

Noul stadion din Târgoviște va avea 8.500 de locuri, iar investiția se ridică la aproximativ 10 milioane de euro. Lucrările sunt efectuate de aceeași firmă care a ridicat și arena din Sfântu Gheorghe, iar Marcel Ghergu, președintele Chindiei, a oferit ultimele informații despre stadiul lucrărilor.

Într-o intervenție telefonică la Ora Exactă în Sport de la Pro X, oficialul formației din Liga 1 a precizat că gruparea condusă de antrenorul Emil Săndoi ar putea juca din startul sezonului viitor pe noua "bijuterie".

"Se lucrează intens, sper ca sezonul viitor, începând din vară-toamnă să ne mutăm acasă. E cu totul altceva când joci acasă, îți recapeți identitatea. Noi am încercat să facem tot ce ne stă în putință să ne putem întoarce la Târgoviște în Liga 1. 

Avem promisiuni că din sezonul următor, care începe la vară. Se lucrează intens, e o arenă frumoasă, veți vedea la momentul respectiv, așteptăm și noi să ne întoarcem acasă", a declarat președintele Chindiei, Marcel Ghergu, în emisiunea moderată de Alex Rădulescu.

În primul sezon de la promovare, Chindia a fost antrenată de Viorel Moldovan, iar apoi acesta a fost înlocuit de Emil Săndoi.

Trupa lui Emil Săndoi joacă duminică, de la 19:55, în deplasare, cu FCSB, într-un meci din etapa a 26-a a Ligii 1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies