Liga 1

Un nou stadion în Liga 1! Când va putea găzdui meciuri și ce spun oficialii echipei

În 2022, fotbalul românesc va beneficia de un nou stadion, pe care o echipă din Liga 1 va disputa meciurile de pe teren propriu.

Daniel Anghel
Data publicarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 19:49
Data actualizarii: Sambata 01 Ianuarie 2022, 19:34

Stadionul ”Eugen Popescu” din Târgoviște, ”casa” celor de la Chindia, a intrat în reconstrucție după ce echipa a promovat în primul eșalon. Este deja al treilea an în care târgoviștenii dispută meciurile de pe teren propriu în alte orașe.

Începând cu sezonul următor, se speră ca echipa lui Săndoi va putea juca pe noua arenă din oraș, spune oficialul Marcel Ghergu.

Chindia se întoarcă ”acasă” în 2022!

„Să aproximăm, cred că sezonul următor vom juca la Târgoviște. E posibil și în finalul de sezon, dar cel mai sigur sezonul următor. Se lucrează pentru a se finaliza toată construcția. Zona pentru omologare provizorie e aproape gata”, a spus Marcel Ghergu, președintele Chindiei, pentru www.sport.ro.

În primul sezon de la promovare, Chindia a fost antrenată de Viorel Moldovan, iar apoi acesta a fost înlocuit de Emil Săndoi. După un an și jumătate la Târgoviște, antrenorul se plânge de faptul că echipa sa a fost, mai tot timpul, pusă pe drumuri.

„Și acesta a fost un impediment, e al treilea campionat al echipei în prima ligă și nu avem un stadion propriu. Am fost vitregiți cam din toate punctele de vedere. De fiecare dată jucăm în deplasare sau pe teren neutru. A mai apărut și seria de greșeli împotriva noastră”, a spus și Emil Săndoi, pentru www.sport.ro.

Chindia este pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte după 21 de etape. În următoarea rundă, târgoviștenii vor juca ”acasă”, cu FC Voluntari.

Modifică setările cookies