A refuzat să se umilească! Geraldo Alves a dezvăluit de ce l-a sfidat pe MM Stoica în 2011

Geraldo Alves FCSB Mihai Stoica Fotbal intern GERALDO ALVES SE INTOARCE LA FCSB! Anunt supriza facut de Gigi Becali despre revenirea portughezului in Romania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Martie 2024, 11:40
Data actualizarii: Duminica 17 Martie 2024, 12:05

Geraldo Alves, fostul fotbalist al FCSB, a dezvăluit de ce a refuzat în 2011 după meciul cu FC Brașov, pierdut de roș-albaștrii cu 0-3, să îngenuncheze în fața fanilor.

După fluierul final al meciului, Mihai Stoica le-a cerut jucătorilor de la FCSB să îngenuncheze în fața suporterilor, însă portughezul Geraldo s-a opus.

"A fost pentru prima oară în viața mea când am jucat pe zăpadă. Nu m-am pus în genunchi, îi înțeleg pe cei care au făcut asta, pentru că jucătorii încearcă să mulțumească suporterii, dar eu nu m-am pus în genunchi pentru că am dat totul în meciul cu Brașov. A fost o conjunctură, noi dominam meciul, apoi am primit gol... Noi am jucat mult mai bine", a dezvăluit Geraldo, la GSP.

Geraldo: „Poate am greșit la partea tactică!”

Geraldo a subliniat că gestul său nu a fost o sfidare la adresa suporterilor, ci o consecință a efortului pe care l-a depus pe teren la acel meci.

"Cred că echipa mea a dat tot, poate am greșit la partea tactică, câțiva jucători au comis erori individuale, se întâmplă. Cei de la FC Brașov aveau fotbaliști foarte buni atunci.

Nu mi-a spus nimeni nimic pentru că nu m-am pus în genunchi. Suporterii m-au iubit, mereu mi-au spus dacă joc rău sau bine, dacă am avut atitudine sau nu, iar eu am acceptat. Nici Mihai Stoica nu mi-a spus nimic. Eu am fost în fața galeriei, am aplaudat suporterii, le-am mulțumit și am plecat", a mai spus Geraldo.

Geraldo Alves a petrecut două sezoane la FCSB (2010-2012). În perioada petrecută în fotbalul românesc și-a trecut în palmares un titlu și o Supercupă cu Astra, dar și două Cupe cu FCSB, respectiv Petrolul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!