VIDEO EXCLUSIV A jucat și pe vechiul stadion Steaua, dar și pe noua arenă din Ghencea. Iosif Rotariu, pus să aleagă! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 17:13

Iosif Rotariu a fost invitatul lui Andru Nenciu, la Poveștile Sport.ro, emisiune susținută de Penny. Emisiunea e în fiecare luni, de la 12:00, pe VOYO. 

  • Galeria suporterilor adevărați își hrănește pasiunea pentru fotbal cu produsele PENNY din gama SuporterRO! Indiferent că ești la terasă împreună cu familia sau în gradină alături de prieteni, doza ta de energie pentru a susține tricolorii este dată de snackuri, apa cu vitamine și multe altele din galeria SuporterRO. Fotbalul ne aduce împreună!

La începutul lunii iunie, Iosif Rotariu (58 de ani) a înscris un gol de generic în partida care a marcat 75 de ani de la înființarea clubului din Ghencea, Steaua - România All Stars, scor 2-2. 

Cunoscut drept un tip care-și întreține pasiunea pentru mișcare - joacă tenis, fotbal-tenis și merge la sală -, Roti (25 de selecții) a cunoscut marile succese ale carierei în Ghencea. A fost transferat la Steaua după ce echipa cucerea Cupa Campionilor Europeni, la Sevilla în 1986, și are în palmares Supercupa Europei, o finală a CCE jucată în 1989 (0-4 cu AC Milan) și o semifinală a CCE, în 1988, când "militarii" au fost eliminați de Benfica Lisabona. 

Arena de 94,6 milioane de euro construită de CNI pentru EURO 2020 îi trezește lui Roti amintiri intense. Poziționarea  pe locul vechiului stadion îi sporește senzația de bine. Fostul component al naționalei a răspuns elegant când a fost întrebat care arenă îi place mai mult - cea pe care a debutat la Steaua sau stadionul nou. 

„Îmi place, în primul rând, noul stadion din Ghencea. Dar mă leagă amintirile de vechiul stadion din Ghencea. Când sunt aproape de București și intru, mă gândesc la vechea arenă din Ghencea, stadionul era plin la fiecare meci, rezultatele le-am avut acolo, și cu Steaua, și cu echipa națională. Dar, stadionul de acum chiar are un standard și un nivel foarte ridicat”, a spus Iosif Rotariu, la emisiunea Poveștile Sport.ro, difuzată de VOYO. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!