EXCLUSIV „Să-i întrebați pe ăia de zic: 'la cămile!'” Marius Șumudică a comentat transferul lui Ronaldo la Al-Nassr: „La cămile se joacă fotbal!” 

Cristiano Ronaldo (37 ani) este dorit cu insistență de Al-Nassr, grupare din Arabia Saudită.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 10:18
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 13:18

În cazul superstarului portughez, Marca a dezvăluit că de la 1 ianuarie va îmbrăca tricoul grupării din Arabia Saudită, după ce ar fi acceptat propunerea nebună făcută de saudiți. Dacă transferul lui Cristiano Ronaldo se concretizează, acesta ar urma să devină cel mai bine plătit fotbalist din lume, veniturile sale ajungând la 200 de milioane de euro anual. 

Marius Șumudică (51 ani) antrenează în Arabia Saudită din iulie 2022, aflându-se pe banca tehnică a lui Al-Raed, echipă care se va duela în etapa următoare cu Al-Nassr. Tehnicianul român a comentat posibila venire a lui Cristiano Ronaldo în prima ligă din Arabia Saudită, având replici în stilul caracteristic. 

Marius Șumudică: „Să-i întrebați pe oamenii care tot spun că românii antrenează la cămile!” 

Antrenorul român s-a arătat încântat de faptul că posibilul transfer al lui Cristiano Ronaldo ar urma să se concretizeze abia în ianuarie, în contextul în care Al-Raed va juca cu Al-Nassr. Comentând mutarea, Marius Șumudică a ținut să dea o replică acidă pentru cei care îi critică pe tehnicienii care aleg să meargă să antreneze în zona Golfului. 

Totodată, Șumudică a recunoscut că transferul lui Cristiano Ronaldo ar fi unul de mare impact pentru liga saudită, în special în contextul în care Al-Nassr își dorește să redevină o forță în fotbalul mare.

„Bine că nu-l ia acum, da! Ar trebui întrebați oamenii ăia care tot vorbesc că antrenează românii pe la cămile. Să vedem acum, Ronaldo unde vine? Majoritatea, când se duce un antrenor străin și are succes în Arabia Saudită sau în Golf, în general, toată lumea: 'Aaaa, la cămile, la cămile!' La cămile se joacă fotbal!

Forța financiară a cluburilor de aici este ceva de nedescris. Când un club din Saudia vrea să ia un jucător, ia un jucător! Sau un antrenor, nu se pune problema. 

Transferul lui este un impact, un impact extraordinar pentru această zonă, pentru fotbalul de aici, în momentul în care iei un jucător precum Cristiano Ronaldo. Dacă Cristiano Ronaldo își va da acordul și va ajunge la Al Nassr este un impact mare pentru această zonă”, a declarat Marius Șumudică pentru www.sport.ro și PRO TV. 

Cristiano Ronaldo va juca la Al-Nassr conform presei din Spania 

Gruparea din Arabia Saudită și-a exprimat interesul pentru fotbalistul portughez din start, iar spaniolii dezvăluie că transferul intră pe ultima sută de metri. 

„Contractul pe care portughezul îl va semna cu saudiții va avea o durată de două sezoane și jumătate. Contractul, pe lângă salariul imens (undeva în jur de o sută de milioane de euro) este înconjurat de clauze economice prin intermediul publicității, care l-ar transforma în cel mai bine plătit din lume. Cifra totală a mutării se apropie de 200 de milioane de euro pe sezon”, scriu spaniolii. 

Obiectivul lui Al-Nassr este de a-și recăpăta puterea în prima ligă din Arabia Saudită, aflându-se în aceste momente departe de cel mai bun nivel. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!