Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroșii, fosta speranță a FCSB-ului care dobora un record în 2006 

FCSB Razvan Ochirosii Fotbal extern Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroșii! Fosta speranță a FCSB-ului care dobora un record în 2006
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 10:52
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 11:31

Destinul fotbalistic al celui mai tânăr marcator în cupele europene din istoria FCSB-ului este diferit față de așteptările pe care le aveau Mihai Stoica și Gigi Becali. 

Răzvan Ochiroșii (31 ani) a fost anunțat oficial de noua sa echipa. După trei ani petrecuți la Unionista CF, club din Liga 3 din Spania, jucătorul român a semnat un contract valabil un sezon cu Union Deportivo Montijo, formație din Liga 4 din Spania. 

  • Unde a ajuns să joace Răzvan Ochiroșii! Fosta speranță a FCSB-ului care dobora un record în 2006

Răzvan Ochiroșii a cunoscut celebritatea odată cu debutul la FCSB, în 2006. Tot în același an, a devenit cel mai tânăr marcator în cupele europene din istoria clubului roș-albastru, la 17 ani, 4 luni și 20 de zile, datorită golului înscris cu Gorica, dintr-o lovitură de la 11 metri, din preliminariile Champions League. 

Pentru clubul patronat de Gigi Becali, alături de care are în palmares un titlul de campion și o Supercupă a României, a evoluat 38 de meciuri, reușind să marcheze 4 goluri și să ofere o pasă decisivă. Însă a ieșit în decor și cu un eveniment monden, când și-a cumpărat o mașină de lux, chiar dacă nu deținea un permis de conducere. 

Ochiroșii a mai câștigat un campionat în România în 2011, cu Oțelul Galați, sub comanda lui Dorinel Munteanu. 

După ce s-a perindat la Oțelul Galați, Săgeata Năvodari și Fortuna Brazi, din 2013, jucătorul român evoluează în ligile inferioare din Spania, unde a fost înregistrat la Fuenlabrada, Guijuelo, Alcoron, Marbella, Unionistat și Montijo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!