SOCANT! "A fost absolut terorizat de acest gand!" Cauza infarctului suferit de Iker Casillas in acest an! Detaliile nestiute pana acum! Tot adevarul a iesit la iveala

Iker Casillas FC Porto infarct Sara Carbonero Fotbal extern SOCANT! "A fost absolut terorizat de acest gand!" Cauza infarctului suferit de Iker Casillas in acest an! Detaliile nestiute pana acum! Tot adevarul a iesit la iveala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Octombrie 2019, 13:08
Data actualizarii: Duminica 20 Octombrie 2019, 13:13

Iker Casillas a suferit un infarct in acest an.

Iker Casillas (38 de ani) a suferit un infarct in luna mai a acestui an la un antrenament. Sotia sa, Sara Carbonero a fost depistata cu cancer ovarian, a fost operata, iar in acest moment face un tratament de recuperare.

Presa spaniola a scos la iveala cateva detalii care i-ar fi provocat lui Casillas infarctul din luna mai. Potrivit cotidianului La Razon, Iker a aflat de boala Sarei cu putin timp inainte de a suferi infarctul si a trait momente dramatice.

"A trait momente de tensiune, foarte intense, atacuri de panica si o frica teribila ca Sara ar putea sa nu faca fata operatiei si tratamentului ulterior. A fost si este absolut terorizat de acest gand!"

Sara este o femeie puternica si curajoasa, ne-a spus ca e convinsa ca va iesi cu bine din acest calvar. Are incredere in medici si o mare pofta de viata. E optimista, nu s-a exprimat niciodata in alt sens. Daca are indoieli, le tine foarte ascunse", au spus apropiatii acestora.

Casillas a revenit la antrenamentele celor de la Porto in luna august a acestui an, dar nu a mai evoluat in vreun meci oficial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!