OFICIAL Să tot dai hat-trick cu România! ”Călăul” Mugosa s-a transferat lângă un campion mondial și european legendar

stefan mugosa Andres Iniesta Echipa Nationala Liga Natiunilor Vissel Kobe Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 08:35
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 09:05

Atacantul Stefan Mugosa, care a marcat cele trei goluri din România - Muntenegru 0-3, a semnat cu Vissel Kobe, echipa la care evoluează Andres Iniesta.

UPDATE Vissel Kobe a anunțat joi dimineață că l-a transferat definitiv pe Stefan Mugosa de la Incheon United. ”Vă jur că vom lupta împreună pentru a depăși această situație dificilă”, a declarat atacantul muntenegrean.

Știrea inițială

Korea Football News anunță că Stefan Mugosa (30 de ani), atacantul muntenegrean de la Incheon United, urmează să se semneze cu Vissel Kobe, echipa din Japonia la care este legitimat Andres Iniesta.

Mugosa joacă din 2018 în Coreea de Sud și în luna iunie a înscris 4 goluri în ”dubla” cu România din Liga Națiunilor, câștigată de Muntenegru: un gol în 2-0 la Podgorica și hat-trick-ul din 3-0 în Giulești.

Cu Iniesta și Krkic în echipă, Vissel Kobe este totuși pe ultimul loc în Japonia

Vissel Kobe a înaintat o ofertă celor de la Incheon United, iar transferul este iminent, conform presei asiatice.

Echipa din Japonia este pe ultimul loc în J1 League, deși îi are în componență pe Andres Iniesta, fost campion mondial (2010) și european (2008 și 2012) cu naționala Spaniei și de patru ori câștigător al Ligii Campionilor cu FC Barcelona (2006, 2009, 2011, 2015), sau pe Bojan Krkic, un alt fost jucător al catalanilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!