Neymar Al Hilal Liga Campionilor Asiei Fotbal extern

VIDEO "Nu este posibil". Neymar a reacționat imediat când a văzut ce se întâmplă pe gazonul stadionului pe care va juca Al Hilal

Al Hilal urmează să joace în al doilea meci din grupele Ligii Campionilor Asiei, împotriva formației Nassaji Mazandaran (Iran).

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 19:28
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 19:43

În prima partidă, Al Hilal a obținut doar un rezultat de egalitate cu Navbahor Namangan, în timp ce viitoarea adversară s-a impus în fața celor de la Mumbai City.

Partida din 3 octombrie se va disputa pe Azadi Stadium, din Teheran, iar cu doar două zile înaintea confruntării a fost publicat pe rețelele de socializare un clip în care mai mulți muncitori încearcă să aranjeze gazonul de pe arenă.

După ce a văzut secvențele, Neymar nu s-a abținut și a comentat pe Twitter despre starea deplorabilă, postând un mesaj scurt: "Nu este posibil".

Neymar, printre cele mai slabe transferuri din Arabia Saudită

Pro League din Arabia Saudită a devenit o forță globală în fotbal, cu peste 30 de transferuri de top realizate în vara anului 2023.

Fiecare transfer important făcut de cluburile din Pro League în vara anului 2023 a fost analizat de cei de la GOAL, care au realizat și un top în urma acestui demers.

Neymar ocupă abia locul 28 în acest clasament. Cel mai costisitor transfer al verii în Pro League, brazilianul a trebuit să aștepte o perioadă până să debuteze pentru Al Hilal, deoarece trecea printr-o perioadă de recuperare după o accidentare. 

Performanțele sale au lăsat mult de dorit, iar problemele din afara gazonului au dominat titlurile presei, mai mult decât prestațiile de pe teren.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!