Fotbal extern

Moment EMOTIONANT produs de ultrasii lui Feyeenord! Unul dintre atacantii echipei este decimat de accidentari, iar suporterii au hotarat sa-i readuca zambetul pe buze! :)

Nicolai Jorgensen (29 de ani) este atacantul lui Feyeenord Rotterdam din 2016. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 14:22
Data actualizarii: Vineri 20 Noiembrie 2020, 14:25

Fotbalistul transferat de catre olandezi de la Copenhaga pentru suma de 3,5 milioane de euro a stralucit in primele sale sezoane. Jorgensen a fost foarte aproape sa ajunga in Premier League, dar suma ceruta de Feyeenord lui Newcastle nu le-a convenit englezilor (20 de milioane de euro). 

Din acel moment, cariera lui Jorgensen a luat o turnura groaznica, atacantul marcand doar 5 goluri in ultimul sezon. Dick Advocaat, antrenorul echipei, vazand forma slaba a lui Jorgensen a preferat sa promoveze tineri, astfel, slovacul Robert Bozenik i-a luat fata danezului. 

In acest sezon, Jorgensen s-a accidentat de nu mai putin de 4 ori. Ultima oara fiind pe 25 octombrie, in deplasarea de la Waalwijk in care a marcat si singurul sau gol din acest campionat. 

Fanii echipei au decis ca este un moment dramatic pentru Jorgensen si au hotarat sa-i readuca zambetul pe buze. Ultrasii s-au intalnit pe unul din podurile orasului si au aprins torte, scandand numele fotbalistului.

Mai jos VIDEO cu momentul ultrasilor: 

Modifică setările cookies