Luis Suarez Inter Miami Lionel Messi Fotbal extern

"Mergi la Inter Miami alături de Messi?". Luis Suarez a dat răspunsul

Lionel Messi a semnat cu Inter Miami, iar echipa din MLS este așteptată acum să facă alte transferuri de răsunet.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2023, 10:07
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2023, 10:06

Printre numele vehiculate în presa internațională drept posibile ținte ale celor de la Inter Miami se numără Luis Suarez, Jordi Alba sau Sergio Busquets, toți foști jucători ai Barcelonei, însă atacantul uruguayan exclude un nou parteneriat cu Lionel Messi, cel puțin pentru moment.

Luis Suarez anunță că rămâne la Gremio

Întrebat dacă i se va alătura lui Messi în MLS, Luis Suarez (36 de ani) a anunțat că va continua la Gremio, clubul brazilian la care joacă de la începutul acestui an și cu care mai are contract până în decembrie 2024.

"Este fals, este imposibil. Sunt foarte fericit la Gremio și am contract până în 2024", a spus Luis Suarez, pentru El Observador, citat de ESPN.

În schimb, șanse mai mari să ajungă la Inter Miami le are Sergio Busquets. Mijlocașul Barcelonei, care se desparte în această vară de Camp Nou, negociază cu clubul patront de David Beckham, dar și cu formațiile saudite Al Nassr și Al Hilal, o decizie urmând să ia în zilele următoare.

Ce a răspuns Leo Messi când a fost întrebat dacă ar fi jucat gratis la FC Barcelona

Zilele trecute s-a scris și că Leo Messi și-ar fi arătat disponibilitatea pentru a juca gratis la FC Barcelona, iar în interviul acordat miercuri seară pentru Mundo Deportivo acesta a fost întrebat despre aspectul precizat și a oferit un răspuns clar. 

„Adevărul e că partea economică nu a fost niciodată o problemă pentru mine și nici un obstacol. Niciodată nu am ajuns acum să vorbim despre contract. S-a vorbit despre o propunere, însă nu a existat una formală, scrisă, semnată, pentru că nu a fost nimic și nu știam dacă se poate face sau nu.

A existat intenția, însă nu puteam înainta cu nimic, nu am vorbit nici de bani. Dacă ar fi fost o chestiune de bani m-aș fi dus în Arabia sau în altă parte. Mi se păreau mulți bani și adevărul este că decizia are legătură cu alte lucruri, nu cu banii”, a declarat Leo Messi.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!