Meciul istoric dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, confirmat: "Ultimul dans, în februarie 2024"

Lionel Messi al nassr Arabia Saudita Cristiano Ronaldo Inter Miami Fotbal extern Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se vor înfrunta într-un meci amical
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 18:50
Data actualizarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 18:50

Leo Messi și Cristiano Ronaldo, cei mai importanți fotbaliști din ultimele două decenii, se vor înfrunta în februarie 2024 în ceea ce poate fi ultimul duel dintre cei doi.

Riyadh Season Cup 2024, competițe amicală găzduită de Arabia Saudită, a anunțat că a ajuns la un acord cu Inter Miami, actualul club al lui Lionel Messi, pentru participarea la evenimentul programat în prima săptămână a lunii februarie.

Meciul istoric dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, confirmat:

La eveniment vor participa trei cluburi: Inter Miami, Al Nassr și Al Hilal. În comunicatul saudiților se precizează că se va apela la un sistem "de tip campionat", astfel că cele trei formații vor disputa câte două meciuri.

Evenimentul a fost deja numit "The Last Dance", având în vedere că acesta este probabil ultimul duel direct dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Meciurile se vor disputa pe Kingdom Arena din Riad, arenă recent inaugurată, care are o capacitate de 26.000 de locuri.

Messi și Ronaldo s-au întâlnit și în ianuarie 2023, tot la Riad. Atunci, saudiții au pus la cale un duel între Paris Saint-Germain, echipa de la acea vreme a lui Messi, și o selecționată formată din jucători de la Al Hilal și Al Nassr, în care a evoluat și Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!