Fotbal extern

Mario Mandzukic și-a anunțat retragerea din fotbal

Croatul Mario Mandzukic se retrage din fotbal!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 18:22
Data actualizarii: Vineri 03 Septembrie 2021, 18:33

Atacantul care a evoluat ultima oară la AC Milan a luat decizia de a se retrage din fotbal la vârsta de 35 de ani.

Pe parcursul carierei, Mandzukic a trecut pe la echipe precum Juventus, Atletico Madrid, Bayern Munchen sau AC Milan. A disputat 128 de meciuri în Serie A, în timp ce în Bundesliga a evoluat în 110 meciuri pentru Bayern și Wolfsburg.

Fostul mare atacant croat a petrecut un sezon și în Spania, la Atletico Madrid, iulie 2014/iulie 2015.

În sezonul 2012/2013, Mandzukic a reușit tripla cu Bayern Munchen. Atacantul a câștigat atunci campionatul în Germania, Cupa Germaniei, dar și Liga Campionilor.

Mandzukic a mai fost de patru ori campion în Serie A, cu Juventus. A câștigat trei titluri în Croația, cu Dinamo Zagreb, iar în sezonul 2019/2020 a fost campion al Qatarului, alături de Al-Duhail.

„Fostul jucător al lui Juventus, AC Milan și Bayern Munchen, Mario Mandzukic, și-a anunțat retragerea din fotbal”, a scris pe Twitter cunoscutul jurnalist Nicolo Schira.

Mario Mandzukic s-a despărțit în această vară de AC Milan

„A fost o onoare să joc pentru AC Milan. Sunt recunoscător conducerii clubului pentru că mi-a oferit această oportunitate, staff-ului tehnic pentru munca lor și colegilor mei, care nu sunt doar jucători excelenți, ci și un grup grozav. Sunt fericit că am reușit să readucem acest mare club în Champions League, unde îi este locul, și le doresc tuturor celor din club toate cele bune în viitor”, a fost mesajul postat de Mandzukic pe rețelele de socializare.

Mandzukic a bifat 11 meciuri în tricoul lui AC Milan, sezonul precedent, fără să reușească să marcheaze.

CITESTE SI

Modifică setările cookies