VIDEO La 38 de ani, Cristiano Ronaldo a înscris al 10-lea gol din preliminariile EURO 2024!

Cristiano Ronaldo EURO 2024 Nationala Portugaliei Preliminariile EURO 2024 Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 23:46
Data actualizarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 23:45

Liechtenstein - Portugalia s-a încheiat 0-2. 

Cele două echipe s-au întâlnit în a nouta etapă din preliminariile EURO 2024, pe stadionul „Rheinpark” din Vaduz. Conform portalului FlashScore, aproape 6000 de spectatori au fost prezenți în tribune la meci.

La 38 de ani, Cristiano Ronaldo a înscris al 10-lea gol din preliminariile EURO 2024!

În minutul 46 al partidei, imediat după ce jucătorii au ieșit de la vestiare, Diogo Jota i-a pasat lui Cristiano Ronaldo, care l-a învins fără probleme pe Benjamin Buchel, portarul adversarilor.

Pentru starul lusitan, cotat la 15 milioane de euro, conform Transfermarkt, a fost a 10-a reușită pe care și-a trecut-o în CV în această campanie și al 204-lea gol pe care l-a marcat îmbrăcând echipamentul naționalei Portugaliei.

CR7 e acum legitimat la Al Nassr, echipă din primul eșalon al Arabiei Saudite. Fotbalistul s-a înțeles cu arabii la începutul lui 2023, după ce s-a despărțit forțat de Manchester United. Ronaldo are contract cu Al Nassr până în iunie 2025.

Saudiții aruncă bomba: Cristiano Ronaldo, înapoi în UEFA Champions League din sezonul următor!

Marți, presa saudită a anunțat că UEFA plănuiește să invite clubul Al Nassr, la care este legitimat Cristiano Ronaldo, la următoarea ediție din Champions League, 2024/2025, una în care va debuta și noul format al competiției.

Motivul pentru care UEFA ar lua în calcul această decizie istorică este acela că "Al Nassr a devenit unul dintre cele mai populare trei cluburi din lume la ora actuală", după ce formația din Arabia Saudită a reușit să transfere jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic sau Aymeric Laporte.

Informația dezvăluită de saudiți este privită cu scepticism de italienii de la Sport Mediaset: "Ar fi multe obstacole de depășit pentru a se putea întâmpla asta, începând de la fair-play-ul financiar pe care echipele trebuie să îl respecte. Cluburile din Europa au această obligație, însă nu și cele arabe, care au cheltuit sume colosale de bani datorită Fondului Public de Investiții".

Începând din sezonul 2024/2025, UEFA va implementa noul format, cu 36 de echipe în loc de 32, o singură grupă și 8 meciuri, în loc de 6, pentru fiecare formație. În acest caz, presa italiană vede un nou obstacol: "Cine îi va lăsa locul lui Al Nassr și pe ce criteriu va fi selectată echipa exclusă? Apoi mai contează și reacția fanilor - tot aceiași fani care au spus nu proiectului Super Ligii Europei, iar acum ar vedea o echipă impusă în competiție strict din motive economice".

  • Cristiano Ronaldo este fotbalistul cu cele mai multe meciuri (183) și goluri (140) în UEFA Champions League. La ambele capitole este urmat de Lionel Messi (163 de meciuri și 129 de goluri)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!