Thiago silva Javier Pastore PSG Franta

Gafe de AMATORI de la PSG! RAFUIALA publica intre capitanul Thiago Silva si Pastore! De la ce a pornit totul

PSG are toti banii din lume, dar nu are liniste. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 14:27
Data actualizarii: Vineri 12 Ianuarie 2018, 14:29

Capitanul Thiago Silva a luat atitudine dupa victoria cu Amiens din Cupa Ligii si i-a certat public pe Cavani si Pastore, care au venit mai tarziu din vacanta de Sarbatori. "Trebuie sa fim uniti daca vrem sa ne indeplinim obiectivele. E o perioada importanta a sezonului, iar cei doi trebuiau sa fie prezenti la antrenamente. De Cavani avem mare nevoie, va trebui sa intre rapid in forma si sa fie pe teren la urmatoarele partide. Cu Pastore e mai greu pentru ca stiu ca vrea sa plece, asa ca probabil pune presiune pe conducerea clubului", a spus Silva.

Silva e contrazis public de Pastore, care sustine ca nu i-a comunicat niciodata intentia de a pleca de la PSG.

"Nu am vorbit niciodata cu Silva despre viitorul meu si nu i-am spus ca pun presiune pe cineva. Nu e stilul meu, el nu stie problema din cauza careia nu am revenit dupa sarbatori. Repet, nu ma gandesc sa plec. Am fost loial, nu e adevarat ca vreau sa plec de la PSG. Din contra, as sta aici pana la finalul carierei",
a postat argentinianul pe Instagram. 

Pastore si Cavani vor fi amendati pentru ca au absentat nemotivat de la reunirea echipei si au ratat partida cu Amiens din Cupa Ligii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!