Ibrahimovic, mereu surprinzator: l-a criticat pe Ronaldo, dar a fost impresionat de un alt jucator! Cine e favoritul lui Zlatan

Ibrahimovic, mereu surprinzator: l-a criticat pe Ronaldo, dar a fost impresionat de un alt jucator! Cine e favoritul lui Zlatan

Zlatan Ibrahimovic are rar cuvinte de lauda pentru adversari sau colegi, astfel ca atunci cand Ibra vorbeste in termeni laudativi despre un jucator devine rapid o stire.

Ibrahimovic l-a criticat de curand pe Cristiano Ronaldo, dar s-a declarat impresionat de Mbappe. Intr-un interviu pentru revista GQ, starul suedez l-a laudat pe tanarul jucator al PSG-ului.

"Este un fotbalist care face diferenta. In plus este inca extrem de tanar si speram sa isi continue ascensiunea si sa munceasca la fel de mult. La 19 ani este deja un star al fotbalului mondial. Sper ca aceasta foame de fotbal sa nu-i dispara si sa ramana la fel de pasionat de acest sport. Si mai mult, sa castige si mai multe lucruri in cariera sa. Pentru asta, va trebui sa aiba mintea limpede, ceea ce uneori, nu e deloc usor"
, a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Mbappe este deja noul star al fotbalului mondial. Pustiul francez i-a depasit deja pe Messi si Ronaldo care la varsta sa nu aveau 100 de goluri marcate. In acest sezon, Mbappe a marcat deja 13 goluri si are si 8 pase decisive.VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Numărul deceselor provocate de epidemia din China a urcat la 106. Străinii, evacuați pe rând
BRAT