Howard Webb arbitru Bibi Steinhaus divort relatie Fotbal extern

Howard Webb și-a abandonat familia pentru o arbitră! Cei doi s-au "combinat" într-o escală la Frankfurt

Arbitrul Howard Webb și-a lăsat soția și cei trei copii din Anglia și s-a mutat în Germania, după ce a început o relație cu Bibi Steinhaus, o cunoscută arbitră germană. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 13:58
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 14:09

Webb și Steihaus s-au cunoscut în 2013, la un seminar organizat la Roma de FIFA, dar cei doi au flirtat doi ani până când britanicul a invitat-o la o întâlnire.

Ambii sunt de meserie polițiști

Acesta se afla într-o escală de opt ore la Frankfurt, iar arbitra se pregătea să arbitreze un meci în același oraș, așa că au petrecut câteva ore într-un restaurant din oraș. Cei doi aveau în comun și meseria de polițist, pe care o exercitau în paralel cu arbitrajul, bărbatul fiind sergent în cadrul South Yorkshire Police și femeia fiind comisar în Polizeidirektion Hannover. 

La acel moment, Webb era căsătorit cu Kay și aveau trei copii, dar s-a separat de soție în 2016 și s-a mutat în Germania, la Hanovra, pentru a fi lângă Bibi, una dintre cele mai cunoscute arbitre din lume, care a arbitrat meciuri la Jocurile Olimpice și finala Cupei Mondiale feminine din 2011, dar și partide din fotbalul masculin, precum Supercupa Germaniei din 2020.

S-au căsătorit fără învitați și martori, din cauza Covid-19

În martie 2021, cei doi s-au căsătorit fără invitați, martori sau lună de miere acceptate, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia de Covid-19. 

Howard Webb (50 ani) a arbitrat în Premier League, între 2003 și 2014, și a fost arbitru cu ecuson FIFA, între 2005 și 2014. El a debutat în cea mai importantă competiție europeană intercluburi într-un meci FCSB - Lyon, din grupele Champions League, câștigat cu 3-0 de francezi, și a ajuns să conducă la centru finala Cupei Mondiale din 2010 (Spania - Olanda 1-0) și ultimul act al CL (Bayern Munchen - Inter Milano 0-2).

Ulterior, a fost director tehnic al Professional Game Match Officials Limited și conduce proiectul de implemntare al Video Assistant Referee (VAR) în Major League Soccer (SUA), având funcția de general manager al Professional Referee Organization. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!