FOTO ȘI VIDEO Haos la meciul lui Ianis Hagi: antrenorul lui Rangers le-a cerut jucătorilor să-i lase pe adversari să marcheze

rangers cupa scotiei Malik Tillman Partick Thistle Scotia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 20:47
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 20:47

Rangers, cu Ianis Hagi titular, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Scoției, după victoria contra lui Partick Thistle, scor 3-2.

Favorită clară în duelul de pe teren propriu cu divizonara secundă, Rangers a fost condusă după prima repriză. Partick Thistle a deschis scorul în minutul 35, prin Holt, din penalty, iar Ianis Hagi a fost înlocuit la pauză cu Ryan Kent.

Antrenorul lui Rangers le-a cerut jucătorilor să-i lase pe adversari să marcheze

Repriza secundă a fost plină de evenimente. Rangers a egalat în minutul 50 grație reușitei lui Colak, a ratat un penalty prin Tavernier, apoi a urmat un moment rar întâlnit pe terenul de fotbal.

În minutul 70, Malik Tillman a acuzat o accidentare, iar colegii săi de la Rangers au trimis mingea în aut pentru a primi îngrijiri medicale. Tillman a revenit apoi pe teren și s-a dus direct către jucătorul lui Partick Thistle care intenționa să îi returneze mingea lui Rangers cu o degajare lungă, un gest de fair-play des întâlnit în fotbal.

Totuși, Tillman nu a așteptat ca jucătorul oaspeților să degajeze, a profitat de o preluare greșită a adversarului, a recuperat și a înscris pentru 2-1, moment în care a izbucnit un adevărat conflict între fotbaliștii celor două formații.

Michael Beale, antrenorul lui Rangers, a intervenit și le-a cerut jucătorilor săi să îi lase pe adversari să marcheze. A urmat o cursă solitară a lui Scott Tiffoney, care a înscris pentru 2-2. Singurul jucător de la Rangers care a încercat să îl blocheze pe Tiffoney a fost portarul Allan McGregor, însă a cedat și el.

După gol, antrenorii celor două echipe au dat mâna pe marginea terenului, iar conflictul s-a stins. În cele din urmă, Rangers s-a impus cu 3-2, după ce Sands a însris golul decisiv în minutul 86.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!