Lionel Messi Inter Miami Major League Soccer Fotbal extern Leo Messi

Cu acest cadou, Leo Messi și-a cucerit toți colegii de la Inter Miami

Leo Messi (36 de ani) face senzație în Statele Unite cu prestația sa de excepție la Inter Miami.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 16:43
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 16:46

Leo Messi a devenit protagonistul incontestabil al tuturor copertelor din Statele Unite și nu fără motiv. În ciuda faptului că unii credeau că prezența sa în Miami era doar pentru vacanță, argentianul și-a demonstrat valoarea pe teren cu trei goluri în două meciuri, contribuind esențial la victoriile echipei Inter Miami.

Impactul lui Messi depășește abilitățile sale fotbalistice, deoarece doar simpla sa prezență în echipă i-a cucerit pe toți colegii săi. Cu toate acestea, idolul tuturor a dorit să facă un gest special pentru colegii săi după victoria categorică împotriva echipei Atlanta United (4-0), oferindu-le câte un cadou.

Messi, cadou special pentru colegi

Jucătorul DeAndre Yedlin a fost cel care a dezvăluit acest lucru în declarații făcute pentru Extress US, imediat după meci. A apărut cu căști personalizate Beats by Dre în roz și negru, cu sigla Inter Miami. Întrebat despre ele, Yedlin a confirmat că Messi a fost responsabil pentru acest dar: „Da, a fost Messi. Le-a cumpărat pentru întreaga echipă. Bine, nu știu dacă le-a cumpărat, dar le-a dat fiecărui jucător pentru primul meci”.

Acest gest a avut un mare impact în Statele Unite, deoarece mulți nu-l cunoșteau pe Messi, cel din afara terenului.

Venirea lui Leo Messi în Statele Unite a declanșat o febră fotbalistică fără precedent și a demonstrat că prezența sa la Inter Miami nu aduce beneficii doar echipei, ci și întregii comunități fotbalistice din țară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!