Cristiano Ronaldo Luxemburg Portugalia radu petrescu Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Cristiano Ronaldo, taxat: "Simulează rușinos, apoi râde! Românul a luat decizia impecabilă"

Radu Petrescu a arbitrat meciul Luxemburg - Portugalia 0-6, din preliminariile EURO 2024, iar centralul român i-a acordat un cartonaș galben lui Cristiano Ronaldo în repriza secundă.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Martie 2023, 12:08
Data actualizarii: Luni 27 Martie 2023, 12:07

Pe lângă goluri, Ronaldo a văzut și un cartonaș galben în partida disputată în Luxemburg. În minutul 57, portughezul a luat o acțiune pe cont propriu, s-a apropiat de careu, iar apoi s-a prăbușit, acuzând un fault comis de Maxime Chanot. 

Cristiano Ronaldo, sancționat de Radu Petrescu după o "simulare rușinoasă"

Totuși, decizia lui Radu Petrescu a fost galben pentru simulare, nu lovitură liberă pentru lusitani. Ronaldo a părut surprins de hotărârea lui Radu Petrescu. Atacatul a mers la arbitru, a râs ironic, iar ulterior a părăsit zona.

"Ronaldo a trecut de Maxime Chanot cu o pasă printre picioare, însă imediat după s-a prăbușit, realizând că și-a prelungit mingea prea mult. Literalmente s-a aruncat singur pe gazon, simulând un contact cu Chanot care nu a existat. 

Arbitrul român Petrescu nu a putut face nimic altceva decât să-i arate cartonaș galben pentru simulare lui Ronaldo, care, în cel mai bun caz, ar fi obținut o lovitură liberă de la marginea careului, având în vedere că totul s-a întâmplat evident în afara suprafeței de pedeapsă.

Imediat după sancțiunea primită, Cristiano Ronaldo a început să râdă de parcă ar fi vrut să ironizeze decizia arbitrului, care, de fapt, a fost impecabilă", au scris italienii de la Corriere dello Sport despre momentul cu CR7 și Radu Petrescu în prim-plan, titrând "Ronaldo simulează rușinos, apoi râde".

"Cristiano Ronaldo și-a depus candidatura pentru simularea anului 2023. Arbitrul se aștepta clar la asta", au scris și cei de la Optus Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!