FOTO ȘI VIDEO Cristiano Ronaldo, gest extraordinar de fair-play în meciul cu Persepolis din Liga Campionilor Asiei. Reacția fanilor

Cristiano Ronaldo al nassr Liga Campionilor Asiei Fotbal extern Cristiano Ronaldo, jucător la Al Nassr/sursa foto: Getty
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 21:04
Data actualizarii: Luni 27 Noiembrie 2023, 21:13

Într-o confruntare incendiară dintre Al Nassr și Persepolis în cadrul Ligii Campionilor AFC, Cristiano Ronaldo a oferit o mostră impresionantă de fair-play care a captivat publicul din întreaga lume.

În timpul meciului desfășurat pe teren propriu, echipa lui Luis Castro, Al Nassr, a avut ocazia să preia conducerea în primele faze ale jocului, când Ronaldo a obținut un penalty.

Cu toate protestele imediate ale jucătorilor echipei adverse și cu decizia inițială a arbitrului de a acorda lovitura de pedeapsă, Ronaldo a surprins pe toată lumea atunci când, într-un gest surprinzător a mers la arbitrul partidei și i-a spus că nu a fost fault.

Cu un gest hotărât, Ronaldo a făcut semn că nu este vorba de un penalty și chiar a rostit cuvintele: „Nu e penalty”, potrivit sportbible.com.

Reacția fanilor după gestul lui Ronaldo

După o analiză detaliată la VAR, decizia inițială a fost anulată, iar meciul a continuat fără lovitura de pedeapsă acordată.

Desigur, această atitudine impresionantă a fost pe neașteptate pentru mulți, având în vedere că Ronaldo este cunoscut pentru determinarea sa în teren. Un fan a comentat: „Cristiano Ronaldo avea șansa să devină coșcorul principal în 2023, dar a spus arbitrului că nu a fost penalty. Un fair-play incredibil”.

Un altul a adăugat: „Cristiano Ronaldo a obținut un penalty și arbitrul l-a acordat, dar i-a spus arbitrului că nu e penalty. Mentalitate grozavă”.

Momentul a stârnit și comparații cu gestul de fair-play al lui Miroslav Klose din 2012, atunci când fostul atacant german a recunoscut că a marcat cu mâna într-un meci dintre Lazio și Napoli, primind apreciere din partea adversarilor săi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!