CFR - MACCABI TEL AVIV | "Speram sa rezolvam calificarea din primul meci"! Ardelenii cred ca pot trece de Maccabi: "Avem multe atuuri"! Cand revine Tucudean

CFR-Maccabi este astazi de la ora 21:00 in format live text pe www.sport.ro

Campioana Romaniei va primi vizta celor de la Maccabi Tel Aviv in turul 2 preliminar din Champions League, iar clujenii spera ca publicul sa vina in numar cat mai mare si sa ii incurajeze. Bogdan Mara a vorbit despre partida din aceasta seara si a clarificat si situatia lui Mihai Butean. 

"Va fi un meci foarte greu. O echipa care a castigat campionatul la o diferenta de 32 de puncte daca nu ma insel, dar si noi avem atuurile noastre, increderea noastra si forta noastra de grup, avem si publicul de partea noastra si sper sa vina in numar cat mai mare sa ne incurajeze. Ne-am dori sa rezolvam calificarea de azi, au niste suporteri extrem de fanatici acolo, va fi o atmosfera incredibila si asta va conta. E un factor important sa vina publicul sa ne sustina si pe noi. Ati vazut diferenta si la meciul cu Astana. Cum a fost publicul din Kazahstan si cum a fost publicul la noi la Cluj. Mizam pe 12 mii de oameni sa fie la ora meciului, acesta va fi atuul nostru. Mizam sa vina in numar cat mai mare", a declarat Bogdan Mara, la PRO X

 

Mara: "Nu e rezolvat transferul lui Butean"


Bogdan Mara a declarat ca transferul lui Butean nu este inca rezolvat, dupa ce jucatorul a devenit liber de contract.

"Nu e rezolvat transferul lui Butean, deocamdata nu s-a pus problema", a mai spus Mara.

Mara: "Tucudean inca nu e apt"


Bogdan Mara a vorbit si despre situatia lui Tucudean si a spus ca a revenit la antrenamente si spera sa fie apt pentru returul cu Maccabi.

"Tucudean a facut antrenanmente, pentru meciul de astazi nu e apt, speram pentru meciul retur. Il asteptam sa revina alaturi de echipa ",a spus Mara.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies