Avem FINALA cu Germania! "Pacea de la Budapesta" ne poate duce in sferturi, alaturi de nemti! Cum arata acum clasamentul grupei

Germania Olanda Romania Fotbal extern Avem FINALA cu Germania! "Pacea de la Budapesta" ne duce in sferturi, alaturi de nemti! Cum arata acum clasamentul grupei
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Martie 2021, 23:56
Data actualizarii: Duminica 28 Martie 2021, 01:03

Romania a castigat cu 2-1 in fata Ungariei si are 4 puncte din doua meciuri in grupa de la Euro.

'Tricolorii' au facut 1-1 cu Olanda, la fel si Germania. O victorie sau un egal in jocul de marti ne califica fara dubii in sferturile de finala de la Euro indiferent de rezultatul de la Ungaria - Olanda.

In cazul in care Romania pierde la Budapesta, pe noul stadion al lui Honved, care i-a purtat noroc in primele doua jocuri, fanii nationalei se pun pe calcule.

Olandezii pierd orice sansa daca cedeaza sau fac egal in fata Ungariei.

In cazul in care se impun, totusi, ajung la 5 puncte si totul se poate decide la golaveraj. Germania are acum +3, dupa 3-0 cu Ungaria, iar Romania doar +1, datorita victoriei in fata aceluiasi adversar.

In cazul unei infrangeri a Romaniei cu Germania, indiferent de scor, Olandei ii e suficient sa se impuna la un gol diferenta cu Ungaria si merge in sferturile de finala!

Cum arata acum clasamentul grupei:
1. Germania 4p 4-1
2. Romania 4p 3-2
3. Olanda 2p 2-2
4. Ungaria 0p 1-5

Romania - Germania se joaca marti seara, de la 19:00, si e live pe www.sport.ro.

In ce conditii merge Romania in sferturile Euro daca Olanda bate Ungaria:
a) daca bate Germania;
b) daca facem egal cu Germania si Olanda bate Ungaria, se face clasament in 3: la 0-0, Olanda castiga grupa datorita golaverajului si Germania termina a doua. In caz de 1-1 intre Romania si Germania, departajarea se face la golaverajul general. Germania se califica, iar Romania merge mai departe numai daca Olanda se impune cu 1-0. In cazul unui 2-2 intre Romania si Germania, nemtii castiga grupa, iar Romania e a doua.

In caz extrem, calificarea in sferturi ar putea fi decisa la numarul de cartonase.
Daca Germania - Romania se incheie 1-1, iar Olanda bate Ungaria cu 2-1, egalitatea intre Germania, Romania si Olanda e perfecta. Intervine golaverajul general, astfel ca Germania ar lua grupa, iar Romania si Olanda ar fi la egalitate, 4-3. Rezultatul direct dintre Romania si Olanda nu permite departajarea, astfel ca s-ar ajunge la cartonase. Fiecare galben inseamna un punct, iar o eliminare -3! Merge mai departe echipa cu punctaj mai mic. Acum, scorul e 6-4 pentru Romania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!