FOTO ȘI VIDEO "A fost o catastrofă". Incidente teribile după a doua semifinală de la Copa America. Darwin Nunez a sărit la bătaie, în tribune

Darwin Nunez Columbia copa america Uruguay Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 08:11
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 08:23

Columbia s-a calificat în finala Copa America, după ce a trecut de Uruguay, scor 1-0.

Finala dintre Argentina și Columbia va avea loc pe 15 iulie, de la ora 03:00, pe Hard Rock Stadium, unde sunt așteptați peste 65.000 de suporteri.

Bătaie în toată regula după meci

La finalul partidei, mai multe incidente au avut loc atât pe teren, cât și în tribune. Jucătorii celor două naționale s-au luat la bătaie pe gazon, apoi mai mulți uruguayeni s-au îndreptat spre tribune, unde s-a declanșat un vacarm de nedescris. 

Potrivit explicațiilor oferite de Jose Maria Gimenez, apărător la Atletico Madrid, motivul pentru care starul lui Liverpool a avut o asemenea atitudine a avut legătură cu comportamentul violent al fanilor columbieni, care s-au îmbătat, la adresa apropiaților jucătorilor din Uruguay, aflați în același sector al stadionului.

"A fost o catastrofă, familiile noastre au fost în pericol. Am fost nevoiți să ne urcăm în tribune pentru a ne scoate apropiații, bebelușii... totul a fost o catastrofă, nu era decât un singur ofițer, au plecat după o jumătate de oră. Este un dezastru, ne-am apărat familiile.

Sper ca organizatorii să fie mai atenți, la fiecare meci se întâmplă asta, familiile noastre suferă din cauza anumitor persoane care nu știu să bea și se comportă precum niște copii, nu sunt decenți", a declarat Darwin Nunez, după partidă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!