FCSB, in ISTORIA FOTBALULUI! A RUPT recordurile dupa meciul dement cu Backa Topola. Nu s-a intamplat NICIODATA asa ceva, in peste 24 000 de meciuri europene

FCSB backa topola Europa League BREAKING NEWS: FCSB, in ISTORIA FOTBALULUI! A RUPT recordurile dupa meciul dement cu Backa Topola. Nu s-a intamplat NICIODATA, in peste 24 000 de meciuri europene
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 01:46
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 08:13

Meciul fabulos de la Senta dintre Backa Topola si FCSB a intrat in istoria fotbalului.

E prima partida jucata vreodata in cupele europene in care ambele echipe reusesc sa marcheze de cel putin 5 ori inaintea ultimului fluier al arbitrului!

S-a terminat 6-6 dupa 120 de minute de joc, apoi FCSB a trecut de sarbi cu 5-4 la penalty-uri. Jocul este unic in istoria cupelor europene. Statisticienii Gracenote au analizat 24 000 de jocuri, exceptie facand partidele din Cupa Intertoto, disparuta de ceva timp.
 


Pentru fanii care o considera pe FCSB continuatoarea performantelor Stelei, meciul din Serbia e istoric si dintr-un alt motiv. Alaturi de Barcelona, Bayern, Sevilla si Steaua Rosie, FCSB / Steaua ajunge la a 5-a loterie a penalty-urilor castigata in Europa!
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!