"Se poate intampla asta!" Gareth Southgate respinge gestul facut de Ronaldo si atrage atentia asupra unui lucru extrem de important

Gareth Southgate Anglia Euro EURO 2020 EURO Gareth Southgate respinge gestul lui Ronaldo in scandamul momentului la Euro si atrage atentia asupra unui lucru extrem de important
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iunie 2021, 20:03
Data actualizarii: Vineri 18 Iunie 2021, 20:21

Antrenorul Angliei ia o pozitie opusa lui Ronaldo in conflictul cu sponsorii de la Euro.

Southgate atrage atentia asupra faptului ca orice gest de felul celor facute de Ronaldo sau Pogba pot determina sponsorii care sustin fotbalul, investind milioane de dolari, sa se retraga din fenomen. Englezul indeamna la moderatie.

"Sunt foarte multi sponsori in lumea sportului, iar banii pe care ei ii investesc ajuta sportul sa functioneze. Academiile de juniori din Anglia au nevoie de foarte multe investitii si fara aceste companii care sa investeasca ar fi foarte dificil sa asiguram toate facilitatile necesare. Desi suntem foarte preocupati de sanatate si obezitate, consider ca orice lucru poate fi facut cu moderatie si, astfel, acel lucru devine foarte rar o problema.

Inteleg ingrijorarile pe care le au oamenii si, desigur, cei doi jucatori au motive diferite pentru care au adoptat acele pozitii, dar intotdeauna este o imagine de ansamblu la care trebuie sa privim", a declarat Gareth Southgate la conferinta de presa, citat de Sport Bible.

Cristiano Ronaldo a starnit un adevarat scandal la Euro dupa ce a luat sticlele de Coca-Cola de pe pupitrul din sala de conferinte. La scrut timp dupa aceea, gestul sau a fost imitat de Pogba, care a ascuns berea.

Dupa ce cele doua momente s-au viralizat pe internet, si au dus la scaderea actiunilor Coca-Cola cu mai mult de patru miliarde de dolari, UEFA a transmis un comunicat catre toate participantele la Euro, prin care le-a cerut jucatorilor si oficialilor nationalelor sa nu mai mute sticlele sponsorilor de pe masa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!