Elvetia EURO

A fost gasit fanul elvetian devenit viral dupa nebunia de pe Arena Nationala: "Nu stiu ce s-a intamplat cu mine!"

Anglia – Germania e marti, de la ora 19:00. Optimile de finala se vad pe PRO TV si pe VOYO! Partida este liveTEXT si pe www.sport.ro. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iunie 2021, 17:53
Data actualizarii: Marti 29 Iunie 2021, 17:55

Ziua absolut nebuna de ieri de la Euro, cu 14 goluri, surprize si rasturnari spectaculoase de situatie, i-a facut pana si pe calmii elvetieni s-o ia razna. 

Unul dintre fanii prezenti pe Arena Nationala a devenit viral dupa ce au aparut fotografii cu trecerea rapida de la agonie la extaz. In prima ipostaza elvetianul este surprins intr-o disperare totala, dupa anularea golului din minutul 89, care ar fi insemnat ca scorul ar fi devenit 3-3. Suporterul, imbracat si echipat regulamentar in acel moment, este surprins apoi la bustul gol cand Elvetia a reusit sa trimita meciul in prelungiri.

Fanul a fost gasit de presa. Il cheama Luca Loutenbach si are 28 de ani. Intr-un interviu pentru tabloidul elvetian Blick acesta a recunoscut sincer ca a fost un moment de nebunie pura, dar pe care l-a savurat in totalitate: "Nu stiu ce s-a intamplat cu mine", a spus tanarul elvetian. Apoi a ras si a adaugat: "Cred ca mi-au scris absolut toate persoanele care m-au cunoscut vreodata".

Modifică setările cookies