Jude Bellingham riscă să fie pedepsit de UEFA, din cauza gestului controversat făcut în optimile de la EURO 2024

jude bellingham Anglia EURO 2024 optimi euro 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 16:18
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 16:34

EURO 2024 este transmis în direct pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Anglia s-a calificat în sferturile de finală, după ce a trecut la Slovacia, după reprizele de prelungire, în faza optimilor de finală. 

Vicecampioana europeană a evitat în ultimul moment eliminarea, după două sclipiri într-un meci modest. Ivan Schranz (25) a deschis scorul pentru slovaci, dar Jude Bellingham a egalat in extremis (90+5) şi a trimis meciul în prelungiri, unde Harry Kane (91) a semnat golul victoriei.

Deşi a avut o posesie covârşitoare, selecţionata ''Three Lions'' a trimis primul şut pe poartă abia în minutele adiţionale ale meciului. Echipa antrenată de Gareth Southgate a arătat o lipsă acută de mobilitate şi inspiraţie, atât la construcţie, cât şi la finalizare.

Jude Bellingham riscă să fie pedepsit

Imediat după marcarea golului care a trimis meciul în prelungiri, Jude Bellingham a făcut un gest controversat spre tribune.

Jucătorul lui Real Madrid a explicat că a fost adresat unor prieteni, prezenți la meci.

"A fost o glumă internă pentru niște amici care au fost în tribune. Doar respect pentru felul în care a jucat echipa Slovaciei", a scris atacantul pe contul de Twitter.

Chiar și în aceste condiții, UEFA se poate autosesiza, în funcție de raportul transmis de arbitrii, iar Jude Bellingham ar putea fi, chiar suspendat un anumit număr de meciuri. 


REZUMAT Anglia - Slovacia 2-1 (30.06.2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!