OFICIAL: UEFA a luat o decizie istorica dupa 'cazul drona'! Cum a pedepsit Serbia si Albania dupa meciul suspendat!

OFICIAL: UEFA a luat o decizie istorica dupa 'cazul drona'! Cum a pedepsit Serbia si Albania dupa meciul suspendat!

UEFA a dictat sanctiunile pentru cel mai socant meci din aceste preliminarii de EURO.

UPDATE: "Decizia comisiei UEFA este ciudata si inacceptabila. Federatia albaneza va face apel pentru a obtine cele trei puncte", a declarat secretarul feneral al forului din Albania, Ilier Shulku.

Totul a inceput de la o drona, care a planat deasupra terenului. Apoi au urmat incidente, cu fani intrand pe teren, care i-au luat la bataie pe jucatori. Meciul a fost suspendat, iar UEFA a luat masuri.

AFP noteaza astazi ca Serbia a primit decizia de a castiga cu 3-0 la 'masa verde', insa fara ca punctele aferente sa-i fie acordate. Invinsii, conform masurilor UEFA, sunt albanezii, care s-au ales si ei tot cu zero puncte dupa partida.

Practic, in loc de rejucate, asa cum era cel mai probabil, forul suprem in fotbalul din Europa a vrut sa nu riste eventuale incidente la un nou meci intre cele doua, asa ca a sters practic cele trei puncte puse in joc.

Serbia va juca urmatoarele meciuri din calificarile pentru EURO cu portile inchise. In plus, ambele federatii vor plati fiecare cate 100.000 de euro, amenda.

Federatia poate sa piarda astazi jumatate de milion de euro

Si Romania asteapta astazi un semn de la UEFA privind verdictul dupa meciul cu Ungaria din preliminarii. Din cauza violentelor din tribune, nationala Romaniei ar putea juca fara spectatori meciul cu Irlanda de Nord.

Asta inseamna o pierdere de aproximativ 500.000 de euro din biletele pe care FRF le-ar fi putut incasa la acest meci. Daca UEFA nu da astazi niciun raspuns in acest caz, verdictul va veni luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies