El este MAGNATUL MILIONAR pus sa conduca nationala Romaniei. Cum a facut 8 milioane de euro peste noapte

El este MAGNATUL MILIONAR pus sa conduca nationala Romaniei. Cum a facut 8 milioane de euro peste noapte

Are 40 de ani, toti banii pe care si i-ar putea dori si a fost numit sa conduca nationala Romaniei de la centru.

Arbitrul Jonas Eriksson a fost delegat la centru sa conduca meciul dintre Romania si Irlanda de Nord din preliminariile Euro 2016. Meciul cu Irlanda de Nord este penultimul pentru Romania in 2014. Marti, 18 noiembrie, la 20:30, Romania joaca cu Danemarca, in direct la ProTV.

Suedezul de 40 de ani este unul dintre putinii arbitri care isi fac meseria din distractie si nu pentru bani. Jonas Eriksson s-a apucat de arbitraj in 1994 si este o cunostinta mai veche a Romaniei. Nationala nu a pierdut niciodata cu el la centru. A arbitrat victoria cu 3-0 cu Serbia si un 1-0 in fata Lituaniei. Suedezul a condus si doua meciuri ale CFR-ului in Liga Campionilor.

Centralul a ajuns si in centrul atentiei in 2007, cand peste noapte a devenit multimilionar in euro. Actionar intr-o companie dedicata drepturilor TV, IEC in Sports, acesta a decis sa isi vanda actiunile, aproximativ 15% din companie, pentru care a incasat 8 milioane de euro.

In ciuda faptului ca este un om bogat, Jonas Eriksson traieste in continuare intr-un mic orasel, Sigtuna, la nord de Stockholm: "Am avut o viata superba ca om de afaceri, dar din 2011 m-am dedicat total fotbalului si arbitrajului. Banii nu au schimbat niciun aspect din viata mea. Cel mai frumos lucru este ca pot arbitra", a declarat acesta pentru site-ul UEFA, in 2013.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies