Vineri 20 Octombrie 2017, 22:40

Femeia fantastica si adevarata poveste de Hollywood! Campioana din Romania care castiga medalii pe banda rulanta si lucreaza ca menajera pentru a se putea intretine

Ii place sa alerge, dar asta nu inseamna ca fuge de greutatile vietii! Din contra! O romanca face curat in casele oamenilor si alearga sute de kilometri ...pe zi.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Mariana Nenu lucreaza ca menajera, iar in timpul liber...castiga medalii! S-a apucat de sport tarziu, dar acum poate sa alerge si 250 de kilometri.

"Am luat titlul de campioana balcanica la 200 metri garduri cu record national si international", spune ea.
 
Mariana lucreaza ca menajera.
 
"Lucrez la o firma de curatenie. Ma duc si fac curatenie in casele oamenilor. Curatenia inseamna fitness si ma ajuta foarte mult! Ma catar pe geamuri, dau cu mopul, toate astea inseamna forta la brate", mai spune ea.

Mariana a crescut la casa de copii si a inceput tarziu sa alerge, la 35 de ani. 8 ani mai tarziu, ea a alergat 246 de kilometri in mai putin de 34 de ore!

"Voi fi acolo in primele randuri, o sa imi adun toate puterile si voi fi mandria nationala", sunt cuvintele cu care Mariana se incurajeaza de fiecare data.
     
Mariana e prima femeie din Romania care a dus cursa de peste 200 de kilometri la capat. Ca sa reziste sute de kilometri, Mariana se antreneaza cu o masca speciala.

"De obiecei alerg si cu greutatile prinse de picioare. Fiecare greutate are 1.1 kilograme", mai spune ea.3 comentarii
  • 13 2018
    Scorpionul Boule, tu nu poți sa urci un etaj pe trepte, prostia ta îți apasă umerii...
  • 24 2017
    Rilea Madu face curat bine de tot, chiar prea bine din ce se mai aude! fitness cu cine apuca. ca la casa de copii. e saraca cu duhu. asta promovati voi? munca, prostia, alergarea multa!...
  • 7 2017
    Ancuta B. tipa asta a luat atatea medalii tot din cauza antrenorului care o antreneaza pe Gabriela, campioana mondiala de la Ultra-Probe. el a descoperit-o, a antrenat-o, a facut-o recordmana nationala, campioana balcanica si a calificat-o la Spartathlon. apoi l-a parasit desi omul ala chiar stie ce face...
Summit istoric între Coreea de Nord și de Sud. Kim Jong-un, însoțit de sora lui. ”Sper să rezolvăm problemele”. IMAGINI LIVE
BRAT