Femeia fantastica si adevarata poveste de Hollywood! Campioana din Romania care castiga medalii pe banda rulanta si lucreaza ca menajera pentru a se putea intretine

Ii place sa alerge, dar asta nu inseamna ca fuge de greutatile vietii! Din contra! O romanca face curat in casele oamenilor si alearga sute de kilometri ...pe zi.

Mariana Nenu lucreaza ca menajera, iar in timpul liber...castiga medalii! S-a apucat de sport tarziu, dar acum poate sa alerge si 250 de kilometri.

"Am luat titlul de campioana balcanica la 200 metri garduri cu record national si international", spune ea.
 
Mariana lucreaza ca menajera.
 
"Lucrez la o firma de curatenie. Ma duc si fac curatenie in casele oamenilor. Curatenia inseamna fitness si ma ajuta foarte mult! Ma catar pe geamuri, dau cu mopul, toate astea inseamna forta la brate", mai spune ea.

Mariana a crescut la casa de copii si a inceput tarziu sa alerge, la 35 de ani. 8 ani mai tarziu, ea a alergat 246 de kilometri in mai putin de 34 de ore!

"Voi fi acolo in primele randuri, o sa imi adun toate puterile si voi fi mandria nationala", sunt cuvintele cu care Mariana se incurajeaza de fiecare data.
     
Mariana e prima femeie din Romania care a dus cursa de peste 200 de kilometri la capat. Ca sa reziste sute de kilometri, Mariana se antreneaza cu o masca speciala.

"De obiecei alerg si cu greutatile prinse de picioare. Fiecare greutate are 1.1 kilograme", mai spune ea.

Citeste si:Mariana Nenu
VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies