Campionatul International de Dirt se joaca in Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iulie 2015, 17:25
Data actualizarii: Luni 27 Iulie 2015, 19:16

Acum cativa ani, niste rideri din Miercurea Ciuc s-au apucat sa construiasca primul dirtpark din Romania. Nu aveau niciun interes la mijloc. Isi doreau doar trick-uri mai inalte. Inca nu aveau sponsori. Doar binecuvantarea singurului roman care a sarit la inaltimea Olimpiadei: Kinda Geza.  

Nici nu dispuneau de buget. Doar de cateva lopeti si mult dirt care avea sa ii lanseze, 5 ani mai tarziu, direct in Circuitul International de  Freeride Mountain Bike. 

Asa a luat nastere Dirt on Fire fueled by burn. Azi, dupa 5 editii in care am vazut cum pasiunea poate transforma movile de pamant in munti de dirt si rideri locali in sportivi de nivel mondial, DOF 2015 se intampla mai sus ca niciodata.

Un starter de 7 metri. Un run-in lung de 10 metri. Un drop de 3 metri. Rideri din Romania, Germania, Cehia, Franta, Spania, Norvegia si Argentina. Toti se bat in sarituri pe bicicleta intre 30 iulie si 2 august in arena RideMore din Miercurea Ciuc, pentru a-si intari pozitia in clasamentul international.

Fa si tu galerie la etapa Dirt on Fire din Campionatul International de Dirt sau urmareste-l  pe sport.ro pe 1 august! Va fi un spectacol extrem de figuri pe obstacole enorme de pamant, gata sa duca nivelul performantei sportive in aceeasi directie ca si pana acum. Sus, sus, tot mai sus!

Afla mai multe despre Dirt on Fire 2015 AICI.

Modifică setările cookies