Mats Hummels Cupa Mondiala 2018 eliminare Germania grupe Cupa Mondiala 2018

HUMMELS A RABUFNIT dupa DEZASTRUL MONDIAL: "Nu vreau sa spun public ce trebuie schimbat!"

Mats Hummels a reactionat imediat dupa eliminarea Germaniei de la Cupa Mondiala.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 19:43
Data actualizarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 19:47

Fundasul nemtilor a spus ca a crezut in calificare pana in ultimul moment, insa in ciuda ocaziilor, el si coechipierii lui nu au gasit balonul potrivit in partida cu Coreea de Sud.

Hummels a vorbit si despre anumite lucruri care trebuie schimbate in echipa, dar a specificat ca nu le va enumera public. 

"Este foarte greu sa exprim in cuvinte... Am crezut in calificare pana in ultimul moment. Nu am gasit mingea astazi. Am avut destule ocazii. Trebuia sa inscriu in minutul 86. Cred ca a fost evident si impotriva Mexicului. Putem vedea ca la Cupa Mondiala echipele nu trec usor mai departe. Avem cateva lucruri cu care trebuie sa incepem. Nu voi spune public care sunt acestea. Ultima partida convingatoare pe care am avut-o a fost in toamna lui 2017. Asta este cu mult timp in urma. Astazi este o seara amara, foarte amara, pentru noi si pentru toti fanii fotbalului german", a spus Hummels la finalul partidei. 

Mats Hummels a fost unul dintre cei mai prezenti jucatori ai Germaniei in partida de astazi, insa nu a reusit sa inscrie, desi a avut cateva ocazii importante. 

Germania este eliminata de la turneul final din Rusia si termina grupa pe ultimul loc. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies