Cupa Mondiala 2018

"DEZASTRUL a avut loc! Germania a esuat MIZERABIL!" Reactiile incredibile ale nemtilor dupa ce Campioana Mondiala a fost ELIMINATA

Pentru a 3-a editie consecutiva, Campioana Mondiala este eliminata inca din faza grupelor!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 27 Iunie 2018, 19:16

"Campioana Mondiala este out!" Ziare importante din Germania precum Bild, Kicker sau Focus incep cu aceeasi fraza articolul de meci! Asta pentru ca inimaginabilul a avut loc! Vazuta ca mare favorita la castigarea turneului, Germania nu a fost in stare sa inscrie golul calificarii in fata Coreei de Sud! Mai mult, a primit 2 goluri care au dus-o pe ultimul loc in grupa!

In timp ce Suedia avea 3-0 cu Mexic, un gol al nemtilor i-ar fi dux peste mexicani in clasament. Nu a venit! "Germania esueaza dupa o noua prestatie slaba in grupe si pleaca din Rusia cu capul jos" scriu cei de la Bild, al carui site se deschide cu fraza "Dezastrul a avut loc!"

  • DEZASTRUL a avut loc! Germania a esuat MIZERABIL! Reactiile incredibile ale nemtilor dupa ce Campioana Mondiala a fost ELIMINATA

Mai duri sunt cei de la Kicker: "Germania a esuat mizerabil la Cupa Mondiala din Rusia in misiunea de a-si apara trofeul. In ultimul meci din grupa in fata Coreei de Sud a pierdut si termina grupa pe ultimul loc. Suedia a castigat si incheie grupa castigatoare. Mexic merge de pe locul doi" este prima reactie a celor de la Kicker.

Modifică setările cookies