"DEZASTRUL a avut loc! Germania a esuat MIZERABIL!" Reactiile incredibile ale nemtilor dupa ce Campioana Mondiala a fost ELIMINATA

"DEZASTRUL a avut loc! Germania a esuat MIZERABIL!" Reactiile incredibile ale nemtilor dupa ce Campioana Mondiala a fost ELIMINATA

Pentru a 3-a editie consecutiva, Campioana Mondiala este eliminata inca din faza grupelor!

"Campioana Mondiala este out!" Ziare importante din Germania precum Bild, Kicker sau Focus incep cu aceeasi fraza articolul de meci! Asta pentru ca inimaginabilul a avut loc! Vazuta ca mare favorita la castigarea turneului, Germania nu a fost in stare sa inscrie golul calificarii in fata Coreei de Sud! Mai mult, a primit 2 goluri care au dus-o pe ultimul loc in grupa!

In timp ce Suedia avea 3-0 cu Mexic, un gol al nemtilor i-ar fi dux peste mexicani in clasament. Nu a venit! "Germania esueaza dupa o noua prestatie slaba in grupe si pleaca din Rusia cu capul jos" scriu cei de la Bild, al carui site se deschide cu fraza "Dezastrul a avut loc!"

Mai duri sunt cei de la Kicker: "Germania a esuat mizerabil la Cupa Mondiala din Rusia in misiunea de a-si apara trofeul. In ultimul meci din grupa in fata Coreei de Sud a pierdut si termina grupa pe ultimul loc. Suedia a castigat si incheie grupa castigatoare. Mexic merge de pe locul doi" este prima reactie a celor de la Kicker.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies